Haberler

SEC, Ether ETF Başvurularına İlişkin Kararını Askıya Aldı!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ethereum Exchange-Traded Fund (ETF) başvurularına ilişkin kararını ertelemeye devam ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ethereum Exchange-Traded Fund (ETF) başvurularına ilişkin kararını ertelemeye devam ediyor. Regülatör, 2024 yılına kadar vereceği kararları askıda tutma kararı aldı.

SEC tarafından yapılan açıklamada, Hashdex Nasdaq Ether ETF ve Grayscale Ethereum Future Trust başvurularıyla ilgili olarak kamuoyu görüşlerinin alınacağı ifade edildi. Bu adım, regülatörün ilgili başvurulara yönelik daha fazla bilgi ve perspektif elde etmek istediğini gösteriyor.

Sec, Ether Etf Başvurularına İlişkin Kararını Askıya Aldı!

SEC, Bitcoin (BTC) için vadeli işlemlere dayalı ETF’lere onay vermişti. Ancak, Ether (ETH) için henüz spot kripto ETF’sini onaylama adımı atılmadı. Bu nedenle, kripto para sektörü, SEC’in spot kripto ETF’lerine onay verip vermeyeceğini merakla beklemeye devam ediyor.

Regülatör, şu ana kadar dolandırıcılık ve manipülasyon riskleri nedeniyle spot kripto ETF’lerini onaylamama konusunda kararlı bir duruş sergilemiştir. Bununla birlikte, BlackRock gibi büyük finansal şirketlerle yapılan görüşmeler, SEC’in bu konudaki tutumunda bir değişiklik olabileceğine işaret ediyor.

SEC, geçtiğimiz ay Hashdex Nasdaq Ethereum ETF ve Grayscale Ethereum vadeli işlem ETF başvurularının kararını ertelediğini duyurmuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.