HaberlerAltcoin Haberleri

Balinaların Shiba Inu İlgisi Devam Ediyor: Ethereum Balinasından 28 Milyar SHIB Alımı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Balinaların Shiba Inu ilgisi devam ediyor. Whale Stats verilerine göre ünlü Ethereum balinası Ünlü balina Gimli, 28 milyar SHIB alımı gerçekleştirdi. aldı. Shiba Inu’da görülen fiyat düşüşünün ardından varlıklarını popüler meme token’a çevirdi.

Popüler Balina SHIB Varlıklarını Artırdı

Dev Ethereum balinası Gimli, ATH seviyesinden %50 uzakta olan Shiba Inu‘yu alım fırsatı görerek cüzdanına ekledi. Toplam karşılığı 1.1 milyon dolar olan 28 milyar Shiba Inu, Gimli adlı balinanın cüzdanına aktarıldı. Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde  anonim balinanın 1 milyon dolar değerinde 24.8 milyar SHIB token daha satın aldığı belirtmiştik. Gimli, toplamda 52.9 milyon dolar değerinde 1.2 trilyon SHIB token’e sahip durumda.

Gimliwhale
Gimliwhale

Diğer taraftan Ethereum balinası Gimli’nin aksine en büyük 1.000 Ethereum adresi, varlıklarını diğer token’lara taşıyor. Shiba Inu hakimiyeti, en büyük 1.000 Ethereum balinası arasında düşerken diğer varlıkların oranı artıyor. Balinaların Shiba Inu ilgisi devam ediyor ancak metaverse tabanlı kripto paraların şu anda trend olması, meme coin rakiplerinin arttığı anlamına geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Meme Coin Nedir? Meme Coin’ler Nereden Satın Alınır?

 

Shiba Inu Coin Yorum

Kraken borsasının geçtiğimiz günlerde Shiba Inu’yu listelemesi meme token’a yüzde 40’lık bir ralli kazandırdı. Hype tabanlı meme token, listeleme haberinin ardından  kısa sürede 0.000050 dolar seviyelerine kadar tırmandı. Fakat pump hareketinden sonra gelen dump ile SHIB fiyatı 0.000040 dolar seviyelerine kadar düşüş yaşadı.

Shiba Inu, bir meme token’dan daha fazlası olmak adına metaverse tabanlı proje gerçekleştireceğini açıkladı. Shiba Inu, daha önce DEX, NFT koleksiyonu ve çeşitli projelerini hayata geçirmişti. Metaverse adımının başlangıcı ise popüler meme token’a yatırım yapan insanların başka umut kaynağı olarak görünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.