Haberler

WazirX borsası The Sandbox ile işbirliği kurdu, katılımcılar için kampanyayı duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz günlerde, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance ile mülkiyet tartışması konusuyla gündeme gelen, Hindistan’ın en büyük kripto para borsalarından biri olan WazirX, popüler Metaverse projesi The Sandbox ile işbirliği sağladı. Hesapların yeniden aktif edilmesiyle birlikte harekete geçen WazirX, bankacılık operasyonları için onay aldı ve The Sandbox ile işbirliği kapsamında “öğren kazan” kampanyasını başlattı.

WAZIRX’TEN “ÖĞREN KAZAN” KAMPANYASI

Wazirxten Ogren Kazan Kampanyasi

WazirX, bu yılın Haziran ayında “öğren kazan” girişimini başlatmıştı ve Hindistan’da yaşadığı sorunların ardından bu yöndeki adımlarını hızlandırmaya başladı. WazirX, The Sandbox ile olan işbirliğini Twitter’dan duyurdu. Söz konusu kampanya dahilinde WazirX, The Sandbox ile sağlanan işbirliğinde ilk 5 kazanan için The Sandbox’un yakın zamanlarda piyasaya sürülen Alpha Sezon 3 ücretsiz sunulacak.

KATILIMCILARIN NE YAPMASI GEREKİYOR?

The Sandbox ile “öğren kazan” kampanyasını başlatan WazirX’in söz konusu kampanyasında katılımcıların The Sandbox Alpha üzerindeki bir testte 10 soruyu yanıtlamaları ve en az 10 adet SAND ticareti yapmaları istenecek.

Hatırlanacağı üzere WazirX borsasının, Hindistan İcra Müdürlüğü’nün (ED) ticari banka hesapları dava nedeniyle 1 aydan uzun bir süre dondurulmuştu ve bu hesaplar yeniden kullanılabilir hale gelmişti. Bankacılık operasyonları için beklediği onayı alan şirket, popüler Metaverse platformu The Sandbox ile kurduğu işbirliği kapsamında “öğren kazan” kampanyasını başlattı. WazirX, kampanyaya dahil detayları ve gelişmeleri resmi Twitter hesabından güncel olarak duyurmaya devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.