Haberler

Binance, BNB Chain Token’ı BAB’ı Piyasaya Sürdü!

Binance, devam eden ağ inovasyonunun bir parçası olarak yeni BNB Chain’in teknolojisini duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance, BNB Chain Token’ı BAB’ı piyasaya sürdü. Binance, devam eden ağ inovasyonunun bir parçası olarak yeni BNB  Chain’in  teknolojisini duyurdu.

Kripto para borsası olan Binance, ağda onaylanan bireyleri takip edecek ilk tokeni, merkeziyetsiz tanımlama sistemlerine doğru bir hamle başlattı. KYC doğrulamasını başarıyla geçen Binance kullanıcıları için kimlik olarak kullanılan bir Soulbond tokeni olan Binance Account Bound (BAB) tokeni borsa tarafından tanıtıldı.

Binance, Bnb Chain Token’ı Bab’ı Piyasaya Sürdü!

Binance, BNB Chain Token’ı BAB’ı Kullanıma Sundu

Binance’in açıklamasına göre BAB Token’ının, BNB Zincirinde piyasaya sürülen ilk SBT oldu. Çeşitli amaçlarla kullanılmak üzere oluşturulan token, büyük ölçüde Binance’in Müşterini Tanı (KYC) kontrollerinde kullanılacak.

Binance, ilk olarak BNB Zincirinde BAB parasını piyasaya sürecek. BAB belirteçleri, bir dizi BNB Zinciri işletmesi tarafından topluluklarına kimlik belgesi olarak pazarlanacak. Bir BAB belirteci oluşturduktan sonra, doğrulanmış bir Binance kullanıcısı zincir üzerinde desteklenen projelerin geliştirilmesine katılabilir ve teşvikler kazanabilir.

Binance kimliği görevi görecek olan token, oylama, botlara karşı oy verme ve NFT airdrop’larını tamamlama gibi bir dizi görev için üçüncü taraf protokolleri tarafından da kullanılabilir. BNB Zinciri, BAB’de daha fazla duyuru yapacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.