HaberlerAltcoin Haberleri

Ripple Davasında Yeni Hamle!

SEC, Hinman E-postalarını Mahkemede Yayınlamamak İçin Yeni Bir Talepte Bulundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Hinman’ın e-postalarını mahkemeden uzak tutmak için yeni bir talepte bulundu.

kurumsal savunma avukatı olan James K. Filan’a göre, SEC Kurumsal Finansman’ın eski başkanı, Ripple’ın SEC ile devam eden yasal mücadelesinde Hinman hakkında e-postalar göndermekten kaçınmayı bir kez daha denedi.

Tweet’e göre, SEC, Hinman’ın yazışmalarını Ripple ve yargıçtan saklamak için avukat-müvekkil ayrıcalığı iddiasında bulunan bir dava açtı.

Hinman ve SEC avukatları arasında alınan bu e-postalara göre, Hinman’ın Ethereum‘un yasal statüsüne ilişkin açıklaması Haziran 2018’in ortalarında gerçekleşti.

SEC avukatları ayrıca, Hinman’ın Nisan ayında daha önce tartışılan taslak konuşması hakkında mektupta iki yorum daha tutmak için izin talebinde bulundu.

SEC, menkul kıymetlerle ilgili yasalar konusunda SEC avukatlarına danıştığı için bu e-postalarda avukat-müvekkil ayrıcalığının olduğunu iddia ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.