HaberlerAltcoin Haberleri

Binance, Cardano’yu Staking Yoluyla Destekliyor!

Binance'in ABD kolu Binance US, yaptığı açıklamada Cardano (ADA) staking fırsatları sağlamaya başladığını söyledi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance, Cardano’yu Staking yoluyla destekliyor. Binance’in ABD kolu Binance US, yaptığı açıklamada Cardano (ADA) staking fırsatları sağlamaya başladığını söyledi.

Twitter hesabından haberi duyuran bir mesajda Binance ABD dedetayları verdi.

Cardano’ya Binance’ten Staking Desteği

Binance ABD’den bir tweet’e göre Cardano (ADA) staking desteği alındı. Kullanıcılar Cardano’ya (ADA)  stake  yaptıklarında yüzde 6,1 APY alacak.

Binance US CEO’su Brian Shroder yaptığı açıklamaya göre şunları söyledi:

Yeni hafta, yeni bahis

Cardano, Vasil Hard Fork’u geciktirdiği için eleştirildi. Cardano CEO’su Charles Hoskinson, konuyla ilgili daha önce yaptığı bir açıklamada iddialardan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. En son durum güncellemesiyle aynı zamana denk gelen Cardano ağ güncellemesi, Cardano’nun ölçekleme yeteneklerini geliştirmeyi amaçlıyor. CEO Hoskinson, konuyla ilgili yaptığı konuşmalardan birinde hisse havuzu operatörlerinin (SPO) Node’larının yüzde 46’sının yükseltildiğini ve Vasil’in kalite sorunu olmadığını iddia etti.

Vasil Hard Fork’un başlangıçta bu yılın Haziran ayında yapılması planlanan ana ağ lansmanı, teknik zorluklar nedeniyle defalarca ertelendi. Kendisini Ethereum’un (ETH) en güçlü rakibi olarak gören Cardano’nun güncellemesi merakla bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.