Borsa HaberleriHaberler

Binance CEO’su Changpeng Zhao Açıkladı: BTC Fiyatı Dibi Görmüş Olabilir!

Kripto analistleri, yatırımcılar ve Bitcoin destekçileri piyasanın dibini tahmin etmeye çalışırken, en büyük kripto borsası Binance CEO'su Changpeng Zhao, BTC fiyatının dibe ulaşmış olabileceğine olan inancını dile getirdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto analistleri, yatırımcılar ve Bitcoin destekçileri piyasanın dibini tahmin etmeye çalışırken, en büyük kripto borsası Binance CEO’su Changpeng Zhao, BTC fiyatının dibe ulaşmış olabileceğine olan inancını dile getirdi.

BTC Fiyatı Dibe Ulaşmış olabilir!

Binance CEO’su Changpeng Zhao, günün erken saatlerinde Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, en büyük kripto para biriminin fiyatının, “Bitcoin öldü” ilan eden makalelerin daha yaygın hale geldiği dönemde en düşük noktasına düştüğüne inandığını söyledi. Zhao, BTC’yi satın alan herkesin, genel Bitcoin hissinin öldüğü dönemlerde üstün bir yatırım getirisine sahip olduğunu söyledi. Ayrıca, insanlar Bitcoin’in tırmanma yeteneğine olan inancını kaybettiğinde fiyatın gerçek dibe ulaşacağına inanıyor. Bu zamanlarda, Bitcoin’in dibe vurmak için iyi bir satın alma şansı sağladığına inanıyor:

Geriye dönüp bakıldığında, “Bitcoin öldü” manşetleri göründüğünde Bitcoin satın aldıysanız iyi performans gösterdiniz. Mantık şöyle işler: umutlar kaybolduğunda dibe ulaşılır.

Binance CEO‘su da gelecekte bu veya başka bir yatırım yaklaşımını önermediğini belirterek yatırımcılara bir uyarı yayınladı.

Kasım ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) bu yana, bitcoin fiyatı yaklaşık %70 düştü. Bitcoin’in fiyatı son zamanlarda Fed’in faiz artırımı, DeFi çöküşü ve likidite krizi nedeniyle 20.000 doların altına düştü. Birçok kişi, en popüler kripto para biriminin fiyatı 65.000 doları geçtiğinde Bitcoin balonunun patlayacağına inanıyordu. Spekülatif balonlar 2011, 2013, 2017 ve 2021-22’de zaten gerçekleşti. Yazının yazıldığı sırada Bitcoin, 18 Haziran’daki en düşük 17.708$’dan yaklaşık %15 artışla 20,419$’dan işlem görüyordu.

Binance’ın Bitcoin Varlığı

19 Haziran’da Binance, her biri 19.176 dolara 101.266 Bitcoin satın aldığını belirtti. 1 milyar 941 milyon 876 bin 816 dolar karşılığı. Başka bir deyişle, devasa kripto para borsası Bitcoin’e yaklaşık 2 milyar dolar yatırdı. Sonuç olarak, şirket, mevcut yatırımlar ve getirileri dışında kalan fonlarının neredeyse tamamını harcadı.

Dünyanın en büyük dijital yatırım şirketi olan ve 40 milyar doların üzerinde kripto varlık yöneten Grayscale’in ana şirketi Digital Currency Group da dahil olmak üzere birçok kripto şirketi ve yatırımcısı, Binance’den önce fiyat düştüğünde Bitcoin aldıklarını ortaya çıkardı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.