HaberlerBitcoin Haberleri

Binance CEO’su CZ Uyardı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance CEO’su CZ uyardı. Michael Saylor’un agresif bitcoin alımları, işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun dikkatini çekti.

Zhao Changpeng: Bitcoinlerinizi satmayın

Binance CEO’su Changpeng Zhao, kullanıcılara Microstrategy’nin BTC’yi ucuza satın alma yöntemine dikkat etmelerini hatırlattı. Zhao’nun sözleri, Microstrategy CEO’su Michael Saylor’un dipten satın alma stratejisinden ve yatırımcıların panik satışından yararlandığını ima etti. Zhao, tweetinde şu ifadeyi kullandı:

Bitcoin’inizi Saylor’a ucuza satmayın. Panik satış yaptığınızda her zaman satın alıyor.

Binance Ceo'Su Cz Uyardı
Binance Ceo’Su Cz Uyardı

Zhao’nun tweetleri 25.000’den fazla beğeni aldı. Michael Saylor, Zhao’nun tweetine “Her Bitcoin iyi bir yuvayı hak ediyor” dedi. İki CEO arasındaki mizahi gösteri, MicroStrategy tarafından yapılan son Bitcoin alımından kaynaklandı. Coinnewstr.com olarak bildirdiğimiz üzere bu yazılım şirketi, son çeyrekte 9.000’den fazla BTC biriktirdikten sonra şu anda 122.473 BTC’ye sahip. Son fiyat düşüşü sırasında Michael Saylor, şirketin 82.4 milyon USD karşılığında 1.434 Bitcoin aldığını ve ortalama 57.477 USD fiyatla satın aldığına dikkat çekti.

Michael Saylor, Bitcoin’in en büyük destekçilerinden biridir. Aynı zamanda Saylor’un BTC’ye olan coşkusu binlerce takipçisi üzerinde derin bir etki bıraktı ve Microstrategy yatırımcıları şirketin Bitcoin’deki dönüşünü de gördü. Microstrategy’nin 122.478 bitcoini, ortalama 29.861 ABD Doları fiyatla 3.66 milyar ABD Doları fiyatla satın alındı. Fiyat yaklaşık 48.000 ABD doları ve MicroStrategy’nin Bitcoin rezervleri 5 milyar ABD dolarını aşıyor. Bitcoin yatırımcıları, Covid-19’un Omicron varyantı gibi makroekonomik eğilimler konusunda panikliyor. Geçen ay 69.000 ABD Doları civarında rekor bir seviyeye ulaştığından beri fiyatlar yaklaşık %30 düştü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.