HaberlerAltcoin Haberleri

Binance’de Yeni Listelenen Altcoin, DDoS Saldırısının Hedefi Oldu!

Binance'de yeni eklenen proje, listeleme işleminden sonra kısa bir süre içinde DDoS saldırısına hedef oldu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance’de yeni eklenen proje, listeleme işleminden sonra kısa bir süre içinde DDoS saldırısına hedef oldu. Manta Network adındaki gelişmekte olan bir blok zinciri platformu, MANTA tokeninin çıkarılmasından sadece bir gün sonra dağınık hizmet reddi (DDoS) saldırısıyla karşılaştı. Bu saldırı, beklenenden daha uzun süren para çekme işlemleri ve ağ performansında yavaşlama gibi sonuçlara yol açtı.

Bildirilenlere göre, büyük bir sıra, ağın son işlemlerden oluşan ve işlem sürelerinin uzamasına ve gaz ücretleri üzerinde etkilere neden olan biriken işlemlerle dolu. Manta geliştiricileri, bu sorunla ilgili farkındalıkta olduklarını ve çözüm için çalıştıklarını belirtti.

https://twitter.com/explore?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1748239783036596715%7Ctwgr%5Ecc776716a018c9e671c7d7cefafa8965e85c4be1%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bitcoinsistemi.com%2Fbinancede-yeni-listelenen-altcoin-ddos-saldirisina-ugradi-projenin-gelistiricileri-aciklama-yapti%2F

Kullanıcıların internet trafiği ile bir sunucuyu doldurarak bağlı çevrimiçi hizmetlere ve sitelere erişimini engellemeyi amaçlayan DDoS saldırıları, oldukça yaygın bir saldırı türüdür. Manta’ya yönelik gerçekleştirilen saldırı, ağın ilk token çıkarma etkinliğine yakın bir zamanda ortaya çıkmıştır.

Manta’nın kurucu ortağı Kenny Li, saldırı nedeniyle blok zinciri ve yerel uygulamalar arasındaki iletişimin “ciddi ölçüde sınırlı” olduğunu belirtti. Bununla birlikte, tüm fonların güvende olduğunu ve blok zincirinin normal şekilde çalıştığını garanti etti.

Manta Network, yeni blok zincirlerinin yükselen bir topluluğunun parçası ve Ethereum gibi popüler ağlardan daha düşük maliyetlerle daha hızlı işlemler sunma yeteneğine sahip.

Bu yeni ağlar, genellikle önde gelen fonlar tarafından desteklenirken, kripto çevrelerinde ve sosyal medya platformlarında blok zincirlerini kapsamlı bir şekilde pazarlamayı hedefleyerek pazar payı ve ücretler elde etmeyi amaçlıyor.

Perşembe günü gerçekleşen ihracatın ardından MANTA tokenı, büyük bir artışla Cuma günü itibariyle ağa yaklaşık 550 milyon dolarlık bir piyasa değeri kazandırdı. Bu artış, tokenın değerinin %25’e kadar yükselmesiyle gerçekleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.