Borsa HaberleriHaberler

Binance, Dubai Lisansını Kaptı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Binance, Dubai’nin en kalabalık emirliği olan BAE’de faaliyet lisansını elde ettiğini heyecanla duyurdu. Bu lisans, eylül ayında alınan hazırlık lisansının ardından belirlenen tüm koşulların başarıyla yerine getirildiği anlamına geliyor.

Binance, Dubai düzenlemelerinde üçüncü aşamayı da başarıyla tamamlamış oldu. Bununla birlikte, borsa Dubai’de faaliyet lisansı aldığını resmi olarak açıkladı. Operasyonel lisansını elde eden Binance, Dubai’deki dört adımdan üçüncüsünü de başarıyla tamamlamış bulunuyor.

Bu sayede kullanıcılar yetkilendirilmiş hizmetlere kolaylıkla erişebilecekler. Geçtiğimiz yıl Dubai Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu’ndan (VARA) banka hesabı, kripto borsası işletimi ve ödeme-saklama hizmetleri için geçici lisans almış olan Binance, şimdi tam anlamıyla faaliyetlerini Dubai’de sürdürebilir.

Timthumb Jpg Webp 1200X675 1
Binance, Dubai Lisansını Kaptı! 3

Binance Dubai’de Lisansını Aldı!

2022 yılında Minimal Viable Product (MVP) lisansına geçiş yapılmasıyla ilgili yapılan açıklamada, Dubai’deki kullanıcıların artık yetkili hizmetlere erişebilecekleri belirtildi.

Dubai’de dört aşamalı bir lisanslama süreci mevcuttur. Binance, şu anda üç aşamayı geçti ve geriye sadece Full Market Product (FMP) lisansı kaldı. Bu lisans, tüm kurallara uyum sağlandıktan sonra alınabilir.

Binance, Japonya’da da yeniden hizmet vermeye hazırlanıyor. Almanya, Avusturya, Belçika ve Hollanda’da bazı sorunlarla karşılaşıldığı belirtilmiştir. Dubai, BitOasis’in lisansını bir süre önce kriterleri yerine getirmediği için askıya almıştı. Borsaya 12 Nisan’da şartlı bir lisans verilmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.