Haberler

Bitcoin Fiyatı: Analist Ekibi, Kriptonun 200 Bin Dolara Ulaşacağını Ön Görüyor

Pazartesi günü açık piyasada Bitcoin fiyatı alım satım değeri endeksinde %0,95 düşüşle 41,934,38 dolara ulaştı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin fiyatı, Kasım ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.500 dolardan %50’lik bir düşüşten geri dönüş yaşadı.

Bitcoin değeri 33 bin dolardan dönmeyi başardı ve psikolojik direnç seviyesini 40 bin dolara kadar aştı.

Teknik göstergelerin artık aşırı satım seviyelerine ulaşması nedeniyle yükseliş eğilimi hız kazanmaya devam edecek gibi görünüyor.

Yatırımcıların piyasaya yönelik algılarını ve kişisel değerlendirmelerini ölçen korku ve açgözlülük endeksi son dönemde 44’ten 46’ya yükseldi.

Bitcoin Fiyatı için Olumlu Geri Dönüş Sinyalleri

Analistler, teknik göstergelerin kısa vadeli alıcıların yakın vadede 35.000-37.000 dolar destek seviyesi civarında piyasada olacağını ima ettiği için Bitcoin’in ay içinde pozitif getiri sağlayacağını düşünüyor.

Koşullar ne olursa olsun, Biden yönetiminin Bitcoin’e düzenleme getirmek için bu ay bir yürütme emri yayınlaması bekleniyor.

Son tahminlere göre, Bitcoin’in uzun vadeli fiyatı, önceki yılın 146.000 dolarlık beklentisine göre önemli bir artışı temsil eden 150.000 dolara kadar çıkabilir.

Coinbase veri rakamları, Bitcoin’in mevcut adil piyasa değerinin 38.000 dolar olarak tahmin edildiğini gösteriyor; BTC fiyatı geçen hafta %17,35 artmıştı.

ABD merkezli bağımsız araştırma grubu FSInsight yaptığı açıklamada, gelecekte Bitcoin fiyatının katlanarak artacağını tahmin ediyor.

FSInsight, pazar analizi ve sektör araştırmasında uzmanlaşmış bir kurum. Uzmanlığı ile Bitcoin’in 200.000 dolar değerine ulaşabileceğini ön görüyor.

Yeni limitlerin kripto para birimine fayda mı yoksa zarar mı vereceği konusundaki belirsizlik nedeniyle, piyasa son derece tahmin edilemez.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.