HaberlerAltcoin Haberleri

STEPN Büyük Adımlarla İlerliyor: 400 Bin Dolarlık Kripto Dağıtımı Yapılacak!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Web3 stüdyosu Find Satoshi Lab, blok zinciri teknolojisi destekli Stepn uygulamasının mucidi, gas Hero adında yeni bir kripto ve video temelli oyun geliştirmekte. Bu oyun için avatarlar için bir yarışma düzenleyecek.

Bu yarışmayı kazananlar, ödül token’lara sahip olacak ve avatarları da oyunda yer alacak. Şirket, kazananların avatarlarının orijinalliğine, tasarımına ve kalitesine dayanarak belirleneceğini açıkladı. Toplamda 2 milyon adet GMT token dağıtılacak ve bunların değeri yaklaşık 420 bin dolar.

Sto
Stepn Büyük Adımlarla İlerliyor: 400 Bin Dolarlık Kripto Dağıtımı Yapılacak! 3

Gas Hero projesinin yıl sonunda tamamlanması planlanmaktadır. GMT, oyundaki yönetim tokenı olarak işlev görecek. Satoshi Lab’in oyunun sorumlu yöneticisi Johnny Lau, “Oyunun bitiş tarihi yaklaşıyor ve topluluğumuzu bu konuya dahil etmek istiyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Web3 oyunlarında topluluklar genellikle büyük bir öneme sahiptir. Ayı sezonunda birçok oyun, topluluklarının yeterli desteği göremediği ve token satışlarının düşük olduğu için başarılı olamamıştır.

Stepn, özellikle 2022’de kripto dünyasına girişiyle büyük ilgi gördü ve daha sonra Apple ile bir anlaşma yapmayı başardı. Şu anda Stepn’in aylık olarak 500 binden fazla aktif kullanıcısı bulunuyor. NFL Rivals gibi bir başka kripto oyunu ise son günlerde 1 milyon indirmeyi aşmayı başardığını duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.