Altcoin HaberleriHaberler

DOGE Fiyatını Etkileyen Önemli Faktör

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

DOGE fiyatını etkileyen önemli faktör. Dogecoin Core 1.14.5 güncellemesini duyurduktan sonra, en popüler meme coin DOGE %11’den fazla büyüdü.

Dogecoin (DOGE), gün içinde keskin bir yükseliş gösteren ve insanların ilgisini çeken en popüler yaramaz kripto para birimidir. Shiba Inu’nun gölgesinde kalan Dogecoin, yeni gelişmelerle büyüyen bir trend gösteriyor.

DOGE Fiyatını Etkileyen Önemli Faktör

Dogecoin Core 1.14.5 güncellemesini duyurduktan sonra, en popüler meme coin DOGE, %11’den fazla bir büyüme kaydetti. Ancak hızlı yükselişin yerini düşüş almasına rağmen Dogecoin’in işlem fiyatı 0.28 dolardı. Ancak Dogecoin, genel piyasa trendinin yükseliş trendinden destek aldı.

Mitingin ana itici gücü, milyarder girişimci Elon Musk tarafından desteklenen, ücretlerin düşmesine yol açan güncelleme oldu. İşlem ücretlerindeki azalma, ağın daha fazla merkezîleştirilmesine hazırlanan Dogecoin topluluğu tarafından da sıcak bir şekilde karşılandı.

Ancak güncellemeler yoluyla işlem maliyetlerini düşürmenin yanı sıra Dogecoin kullanıcıları için sorunlara neden olan güvenlik açıklarını gidermek ağ performansını da iyileştiriyor. Piyasadaki toparlanmanın, DOGE’nin Eylül ayında tekrar ulaştığı zirve olan 0,3 USD fiyatının son satış baskısından kaynaklanması muhtemeldir. Bu ayın başından beri Dogecoin istikrarlı bir şekilde yükseliyor. DOGE, 37 milyar ABD doları piyasa değeriyle ilerlemeye devam ediyor.

Dogecoin Piyasa Trendini Takip Ediyor

Geçtiğimiz haftalarda en büyük rakibi Shiba Inu’ya kısa süreliğine kaybeden Dogecoin, bir kez daha yerini aldı. Dogecoin, piyasa değeri sıralamasında dokuzuncu olmaya devam ediyor ve yükseliş girişimini sürdürüyor. Kripto para piyasasının yükseliş trendi altcoinlere sıçrasa da, en büyük altcoin olan Ethereum, 4.762 ABD doları ile rekor seviyeye ulaştı. Ayrıca önde gelen Bitcoin, 65.000 ABD Doları ile 66.000 ABD Doları arasındaki fiyat aralığında işlem görmeye devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.