Bitcoin Haberleri

Bitcoin (BTC) Dakikalar İçinde Uçuşa Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto  paralar, Eylül ayında yaşanan olumsuz havadan sonra  Ekim ayı ile birlikte yükselişe geçti. Lider Bitcoin yükselişin öncülüğünü yaparken bir kaç gün içinde 50.000 dolar seviyesinin üzerine çıktı.

Yeni güne de yükselişini sürdüren Bitcoin, yukarı yönlü ivmes ini hızlandırdı ve dakikalar içinde 55.500 dolara dokundu.

[ccpw id=”9919″]

Bitcoin Adeta Uçuşa Geçti

Lider kripto para birimi Bitcoin, 55.500 dolara kadar tırmandı. Son 5 ayın en yüksek seviyesine çıkan BTC,  yıl sonu fiyat tahminlerini tekradan düşündürdü. Son olarak mayıs ayında bu seviyelere çıkabilen lider, 55.000 dolar bugün itibarıyla bu barajı aştı. Şuan  hareketli saatler yaşan BTC, 54.000 doların biraz üzerinde işlem görüyor.

Btc Grafik
Btc Grafik

Analistlerin yıl sonu tahminlerine göz kırpan BTC, ekim ayı fiyat tahminleri beklenildiği gibi geçiyor diyebiliriz. Birçok analiste göre Metrikler, 2021 sonu Bitcoin fiyat tahmini 100.000 dolar seviyesinin üzerinde gösteriliyor.

162 Milyon Dolarlık Pozisyon  Tasfiye

Yazımızın kaleme alındığı sırada Bitcoin dominance, %45 seviyesinde konumlanıyor. Bununla birlikte günlük işlem hacimler %35’lik artışla önemli bir faktör olarak öne çıkıyor. Yükseliş ile %89’u short pozisyonu olmak üzere toplam 162 milyon dolarlık tasfiye görüldü. Dakikalar için 145 milyon dolarlık short pozisyonu tasfiye edildi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.