Analiz

Solana ve Avalanche Teknik Analizi: SOL ve AVAX Yükselir Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ekim ayı ile birlikte Kripto para piyasası genel olarak artışını sürdürüyor. Fakat bazı kripto para birimlerinde önemli  düşüşler görülüyor. Eylül ayında önemli performanslar gösteren Solana ve Avalanche eski performanslarının biraz uzağında görünüyor. SOL ve AVAX yükselir mi gelin birlikte inceleyelim…

Solana (SOL) Teknik Analiz

Popüler kripto para birimi Solana (SOL), Ekim ayında başlamış olan artışla birlikte 177 dolar seviyesine kadar ulaşmayı başardı. Ancak sonrasında fiyat yön değiştirdi ve düşüşe geçti.

Solana, kripto para piyasasındaki artışa karşın düşüş gösteren varlıklar içinde içeriyor. Öyle ki SOL, içeriğin kaleme alındığı sırada CoinMarketCap’ten alınan verilere gore son 24 saatte %7,29’luk bir düşüş kaydetti.

Sol Grafilk
Sol Grafilk

Şu anda 152.33 dolar seviyesinde alım satım işlemi gören popüler altcoin‘de düşüş trendi bir süre daha devam edecek şeklinde görünüyor. Solana fiyatının 150 doların altına gerilemesi fiyatı 140 dolar seviyesine kadar çekebilir.

[epic_element_newsticker newsticker_title=”İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:” newsticker_icon=”fa-bullhorn” newsticker_background=”#0a0a0a” newsticker_text_color=”#dd9933″ number_post=”1″ unique_content=”unique1″ include_post=”3842″ scheme=”alt”]

Avalanche (AVAX) Teknik Analiz

Eylül ayında ATH yakalayan AVAX da düşüş yaşayan bir diğer kripto paralar arasına girdi.

Popüler altcoin AVAX 78 dolarlık ATH‘a ulaşmasının peşinden Solana ile benzer şekilde yön değiştirdi ve düşüş başlattı. Öyle ki fiyat 61 dolar seviyesine kadar geriledi. Ancak fiyat Ekim ayı itibarıyla tekrardan yükseliş başlattı ve 73 dolara dokundu.

AVAX’ta  düşüş devam ederse ilk olarak 55,40 dolar ve peşinden 48,26 dolar seviyeleri tekrardan kontrol edilebilir. Ancak AVAX‘ın yön değiştirmesi durumunda yeni ATH’ı hedeflemeden hemen öncesinde haftalık yüksek düzey olan 73.83 doları gene ziyaret edebilir.

AVAX Fiyatı şimdi düşüş eğilimi gösteriyor ve içeriğin kaleme alındığı sırada CoinMarketCap’ten alınan verilere gore son 24 saatte %8,71’lik bir düşüşle 59 dolar bandında hareket ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.