Haberler

Sıcak Gelişme: BinanceUS’tan Yeni Altcoin Listeleme Kararı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

BinanceUS, ABD’deki regulators ile zorlu bir mücadele içerisinde olmasına rağmen, listeleme işlemlerine yoğunlaşmaya devam ediyor. Yarın, yeni bir alternatif kripto para birimi listelenecek. Binance, kripto para piyasasının toplam hacminin yarısından fazlasını temsil ediyor. Ayrıca, BinanceUS ve BinanceTR gibi alt borsaları da yerel regulators ile uyumlu bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor.

Binance borsası birkaç dakika önce, yarın BinanceUS borsasında Ethereum (ERC-20) ağındaki ADX için para yatırma işlemlerine başlayacağını duyurdu. Alım/satım faaliyetleri ise 23 Ağustos Çarşamba günü başlayacak.

Binance Shift 1200X703 1
Sıcak Gelişme: Binanceus'tan Yeni Altcoin Listeleme Kararı! 3

BinanceUS, Yarın Yeni Altcoin Listeleyeceğini Duyurdu

ADX, izne tabi olmayan bir reklam platformudur ve içerik yayıncıları ile reklam verenleri bir araya getirir. AdEx ekosistemi, her iki tarafın da anlaşma koşullarının yerine getirildiğinden emin olabilmeleri için kampanya oluşturma ve emanet ödemelerine olanak tanır. ADX token, AdEx ekosisteminin merkezinde yer alan bir utility ve yönetim tokenıdır.

Aynı zamanda uygulama içinde takaslar için de kullanılabilir. Katılımcılar, bir ağ doğrulayıcısı olabilmek için ADX tokenlarını stake etmeleri gerekmektedir. Tokenin duyurusu yapıldıktan sonra fiyatında önemli bir dalgalanma olmadı. Fiyat, yaklaşık %2 artışla 0,1269 dolardan alıcı bulmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.