Bitcoin Haberleri

Bitcoin (BTC) Fiyatı 48.000 Dolara Yükselirken Bu Altcoin Fiyatını Katladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının yön belirleyicisi durumunda olan  Bitcoin 48.000 dolar seviyesine yükselirken bu altcoin fiyatında son 1 haftada ortalama %100 artış görüldü.

Bitcoin fiyatı, ABD Doları karşısında 46.000 dolarlık direncin üstünde iyi bir artış başlattı. Öyle ki BTC bugün tekrardan 48.000 doların üzerine çıktı.

Bitcoin Fiyatı Yeniden Hareketlendi

Lider kripto para birimi BTC, 46.000 dolarlık direnç bölgesinin ve 100 saatlik hareketli ortalamanın üstünde yeni bir artış başlattı. Gün içinde yakaladığı trendle birlikte 48.000 dolar sevyesini tekrardan yakaladı.

Bitcoin bugün yönünü tekrardan yukarıya çevirmesiyle 46.200 dolar ve 46.500 dolar direnç seviyelerini kırdı. BTC/USD paritesinin saatlik grafiğinde 46.000 dolara yakın dirençle önemli bir düşüş trendi çizgisinin üstünde bir kırılma oldu ve parite 48.000 dolar direnç bölgesinin üzerine çıkmayı başardı.

Piyasa değeri bakımından 1. sırada yer edinen Bitcoin’in, daha yüksek seviyelere erişmesi için 47.500 dolarlık direnci kırması gerekiyor.

Btc/Usd
Btc/Usd

Analistlerin yorumlarına göre Bitcoin’in 48.000 doların üstünde yeni bir artış başlatmasıyla birlikte 50.000 dolarlık tehlikeli netice seviyenin tekrardan aşabilir. Öte taraftan Bitcoin’deki kötü senaryoyu ele aldığımızda, BTC’in yönünü aşağıya çevirmesi ve düşüş başlatmasıyla birlikte ilk olarak 46.000 dolar seviyesi tekrardan kontrol edebilir. Bu seviyenin de kırılması ile birlikte Bitcoin fiyatını 43.000 dolar seviyelerine kadar geriletebilir.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla önder kripto para birimi Bitcoin CoinMarketCap verilerine göreson 24 saatte %3.46’lık bir artışla 48,244 dolar bandında alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bitcoin 2021 Yılı Sonu Hedefi Nedir?

Bu Altcoin 1 Haftada Yüzde 100 Arttı

Kripto para piyasasının son günlerde fena performans göstermesi bu altcoin’i etkilememiş benzer şekilde görünüyor. Bitcoin ve altcoin‘ler piyasada yaşanmış olan sert düşüşün peşinden hala toparlanmaya çalışıyor.

Öyle ki düşüşle birlikte 52.000 dolar seviyesinden 43.000 dolar’a kadar gerileyen Bitcoin hala yaralarını sarıyor.

İnternet ölçeğinde yeni ve gelişmekte olan uygulamaları destekleyen blockchain platformu Hedera’nın mahalli kripto para birimi Hedera Hashgraph (HBAR) son bir haftada oldukça iyi performans gösterdi.

Son zamanlarda adını sıkça duymaya başladığımız HBAR, öteki kripto para birimleri tekrardan toparlanmak için savaş verirkeb son 1 haftada ortalama  yüzde 100 artış kaydetti.

İçeriğin hazırlandığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine nazaran son 24 saatte %13’ün üstünde artan kripto para birimi 0.5243 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.