Bitcoin Haberleri

Bitcoin (BTC) ve Majör Altcoin’lerde Son Durum!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimleri Ekim ayına güzel bir başlangıç yaparak birkaç aydır geçen olumsuz havayı üzerinden attı. Piyasa ilk yükselişinin ardından bir düzeltme yapsa da bu düzeltme kısa sürdü ve  kripto para birimleri tekrardan artışa geçti. İşte lider kripto para birimi Bitcoin ve önemli altcoin’lerde son durum.

Bitcoin Yeniden 55.000 Doların Üzerinde

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), geçtiğimiz günlerde süregelen artışla birlikte 50.000 dolarlık seviyesi geride bıraktı ve 55.500 dolara kadar terfi etti.

Bitcoin’deki bu fiyat artışının arkasından bir düzeltme geldi ve fiyat 53.500 dolar seviyesine kadar geriledi. Ancak Bitcoin’deki bu düzeltme kısa sürdü ve yeniden 55.000 doların üzerine çıkmayı başardı. Hızla artışa geçen Bitcoin gün içinde 53.800 dolar seviyesinden 55.182  dolara kadar ulaşmayı başardı.

Btcusdt
Btcusdt

Bitcoin, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap’ten alınan verilere göre yükselişini sürdüren, son 24 saatte %2.73’lük bir artışla 55.046 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor.

[ccpw id=”9919″]

Majör Altcoin’lerde Son Durum

Bitcoin’de süregelen artış ile birlikte altcoin’ler de yükseliş geçti. Piyasa değeri bakımından en büyük altcoin olan Ethereum (ETH), 3.600 dolarlık mühim bir seviyeyi geride bıraktı ve 3.662 dolara kadar terfi etti.

Piyasa sıralamasında 3. sırada yer edinen Binance Coin (BNB), Bitcoin’deki bu artıştan etkilenmemiş şeklinde görünüyor. Öyle ki popüler altcoin neredeyse stabil bir görüntü çizerek  423 dolardan işlem görüyor.

Popüler altcoin Cardano‘da da BNB ile benzer bir durum görülüyor. ADA son 24 saatte %1,33 artışla 2.28 dolar seviyesinde hareket etmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.