Altcoin HaberleriHaberler

Ripple Fiyat Beklentileri: XRP Fiyatını Etkileyebilecek Gelişmeler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto paralardan Ripple (XRP), kripto para piyasası ile birlikte hareket etmeye devam ediyor. SEC ile olan davadan dolayı sürekli  baskı altında tutulan Ripple fiyatı bu baskıdan nispeten kurtulmuşa benziyor. Ripple hala beklentilerin aşağısında olsa da kritik 0,9 dolarlık direnci kırmış durumda.

XRP Fiyat Beklentileri Neler?

Popüler kripto para birimini Ripple, yeni bir ralli yaşayailmesi için hem SEC ile olan davasının neticelenmesi hem de Ripple’ın artık DeFi ve NFT benzer halde alanlarda adımlar atması planlanıyor. Bazı analistler Ripple’ın DeFi ya da NFT alanında geliştirmelere imza atması ile XRP fiyatının oldukça ciddi artışlar yaşayabileceğini düşünüyor.

SEC ile olan dava süreci sebebiyle XRP hemen hemen 2018 yılındaki rekorunu kırabilmiş değil. 2021 yılının rallisi esnasında XRP 1,9 dolara kadar yükselebildi ve üstün dereceli fiyat seviyesi olan 3,84 doların oldukça altında kalıyor.

Şayet XRP 3,84 doları kırarsa analistlerin ilk hedefi 5 dolar ve DeFi ya da NFT alanında bir yeniliğin gelmesinin de XRP fiyatını 10 dolara kadar yükseltebileceği düşünülüyor.

XRP Fiyat Hareketleri

Yazının kaleme alındığı an itibari ile 1 dolar üstünde işlem gören XRP’nin 0,9 dolarlık direnci kırmış olduğu görülüyor. Ancak XRP 1,1 dolar seviyesinde dirençle karşılaşıyor. XRP 6 Ekim’de 1,1 doların üzerine yükseldikten sonrasında bu seviyede bir reddedilme ile karşılaştı.

Ancak analistler şu anda XRP’nin bir konsolidasyona girmiş bulunduğunu ve bu sebeple de hafta sonunda fiyat artış hamlelerinin devam edebileceğini düşünüyor. Fiyatın artması ve 1,1 dolarlık direncin kırılması halinde XRP’nin önündeki ikinci güçlü direncin 1,4 dolar bandında olacağı ve 1,5 doların da ruhsal direnç olarak hareket edeceği düşünülüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.