HaberlerBitcoin Haberleri

Bitcoin Bu Seviyelere Düşebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
 Bitcoin Bu Seviyelere Düşebilir!
Bitcoin Bu Seviyelere Düşebilir!

Bitcoin bu seviyelere düşebilir! Popüler bir kripto para stratejisti ve tüccarı, Bitcoin’in (BTC) derin bir düzeltmenin eşiğinde olabileceğini ve bunun da kripto paranın makro aralıkta düşük bir noktaya düşmesine neden olacağını söyledi.

Smart Contracter’dan yeni Bitcoin tahminleri

Smart Contracter,Bitcoin işlem fiyatının 69.000 ABD Doları ile 30.000 ABD Doları arasında olabileceğini belirtti. Analist daha önce Bitcoin’in 2020’nin en üst ve en altını ve 23.000 $ seviyesini görerek 3.200 $’a düşeceğini doğru bir şekilde tahmin etmişti. Ayrıca Eylül 2021’de bir geri çekilme olacağını ve ETH’nin keskin bir şekilde 1.600 dolara düşeceğini tahmin etti. Ayrıca altcoinlerle ilgili birçok tahmin de gerçekleşti. Kripto para stratejisti, Bitcoin’in aralığın üst sınırını geçemediği için BTC’nin yaklaşık 30.000 dolarlık uzun vadeli destek seviyesine düşebileceğine inanıyor:

Hem boğaları hem de ayıları mahveden daha büyük bir formasyonun parçası olarak Nisan’daki zirveleri çıkardıktan sonra Haziran diplerini tekrar görsek ne olur? Bu seçeneği elemezdim. Ayrıca bir dip not olarak, yükseliş eğilimimi çok uzun süre korudum ve bu düşüşün ciddiyetini ve derinliğini büyük ölçüde hafife aldım. Böyle olursa, bence her şey tasvir edilenden çok daha hızlı gerçekleşecek.

Smart Contracter’ın grafiğine bakıldığında, Bitcoin, 2000 ile 2010 başı arasındaki Dow Jones Endüstriyel Ortalama Endeksinin (DJI) menzile bağlı birikimini yansıtıyor gibi görünüyor. Kripto stratejistinin senaryosu gerçekleşirse, Bitcoin bir sonraki rallisinden önce 30.000 doların altına geri çekilebilir. Smart Contracter ayrıca, derin düzeltmenin Bitcoin’i 100.000 doların üzerine çıkacak bir konuma getireceğini de belirtiyor. Son olarak Ethereum’a (ETH) bakan kripto analisti, çapraz desteğini kırdıktan sonra lider altcoin’de artık temkinli olduğunu söylüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.