HaberlerAltcoin Haberleri

Boğa Koşusundakiler: Bu 10 Altcoin Uçtu Gitti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Boğa Koşusundakiler: Bu 10 Altcoin Uçtu Gitti!
Boğa Koşusundakiler: Bu 10 Altcoin Uçtu Gitti!

Boğa Koşusundakiler: Bu 10 Altcoin Uçtu Gitti!Geçen gün, Bitcoin (BTC), Federal Rezerv toplantısından sonra düştü. Yazma sırasında, en büyük kripto para birimi 48.953 $ fiyatla el değiştiriyor ve kripto para birimi 49.000 $ seviyesini kırmaya çalışıyor. Aynı zamanda, ilk 100 piyasa değerindeki 10 altcoin boğa piyasasında.

Bunlar bugün en hızlı yükselen altcoin projeleri

Son 24 saatte en çok değer kazanan altcoin ise %32.7 ile XDC Network (XDC) oluyor. Projenin arkasındaki XinFin, uluslararası ticaret ve finans için optimize edilmiş kurumsal düzeyde bir hibrit blok zinciri teknolojisi şirketidir. Son gelişmelere bakıldığında, XDC ağındaki ilk merkezi olmayan borsa (DEX) olan GlobianceDEX piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Ayrıca XDC ekibi Jordan Harbinger Show’a da katılacak.

https://twitter.com/JordanHarbinger/status/1471174132989509639

İkinci sırada ise %28,28 artışla kendisini dijital içerik dağıtan ve katılımcılara teşvik sağlayan merkezi olmayan bir eğlence platformu olarak tanımlayan BORA yer alıyor. Projenin Twitter hesabına göre, ağa bağlı Timeslot NFT hizmeti Todayis bugün hizmete girecek.

Üçüncü sırada, %18 büyüyen merkezi olmayan bir depolama hizmeti olan Arweave (AR) yer alıyor. Dördüncüsü, Bitcoin ağına dApp’leri tanıtmayı hedefleyen Stacks (STX), %17,01’lik bir artışla öne çıktı. STX kısa süre önce Kore borsası Korbit’te listelendi. Proje şu sıralar piyangodan da geçiyor En büyük artışa sahip beşinci kripto para ise %15,56 artışla Phantom (FTM) oldu. Fantom, Duelist King ile NFT kartlarının en büyük satışını duyurdu. Avalanche (AVAX) değeri ise %14,76 arttı. Son zamanlarda Avalanche’ın blok zinciri Deloitte tarafından benimsendi.

KDA, EGLD, HNT ve ONE da takdir topladı

Kadena’nın KDA belirteci, çalışmak için %15.22’lik bir artışla ölçeklenebilir bir birinci kademe PoW ağı kullanıyor. Kadena geçtiğimiz günlerde ağdaki ilk paketlenmiş bitcoin’i geçen hafta testnet’te yayınladığını duyurdu.

Öte yandan Elrond (EGLD), ağın merkezi olmayan borsası Maiar’a yükselmiş gibi görünüyor ve RIDE adlı meta festival odaklı bir altcoinin geleceği konusunda heyecanlı. RIDE bugün borsada listelenecek. Son olarak, Nesnelerin İnterneti’ne (IoT) odaklanan Helium (HNT), Senet iş birliğiyle %14,81 değer artışı elde etti; dApps oluşturmaya kararlı Harmony (ONE) %14,39 performans gösterdi ve 300 milyon ABD Doları tutarındaki ekosistem fonu 20 teklifi onaylandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.