Altcoin Haberleri

ZetaChain (ZETA) Dikkat Çekiyor: Yüzde 150 Yükseliş!

Piyasaya yeni çıkan katman-1 blokzinciri ZetaChain (ZETA), lansmandan bu yana yüzde 150'ye varan yükselişe imza attı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasaya yeni çıkan katman-1 blokzinciri ZetaChain (ZETA), lansmandan bu yana yüzde 150’ye varan yükselişe imza attı.

Kripto para piyasası, son zamanlarda düşüş yönlü bir seyir izlemektedir. Bitcoin’in (BTC) yönünü belirleyememesi nedeniyle birçok altcoin geri çekilmeler yaşamıştır. Özellikle majör coin’lerde keskin düşüşler görüldü.

Ancak, kripto para piyasasının düşüş eğiliminde olduğu bu dönemde, sektöre yeni giriş yapan kripto projeleri dikkat çekmektedir. Bu projelerden biri de Jupiter Exchange (JUP) ve ZetaChain (ZETA) olarak öne çıkıyor.

Zetachain Zeta Grafik

ZetaChain (ZETA) Yükselişi Devam Ediyor

Katman-1 blokzinciri ZetaChain, son günlerde dikkat çeken bir lansman gerçekleştirmiştir. Projenin yerel token’ı olan ZETA, piyasaya sürüldükten sonra yüzde 150’ye varan bir yükseliş yaşadı.

ZETA, piyasaya çıktıktan sonra 0,67 dolar seviyesinde istikrar kazanmıştır. Proje, bu seviyeye kadar airdrop ve kâr satışları nedeniyle geri çekilmeler yaşasa da kısa süre sonra yükseliş trendine girmiştir. ZETA, 1 Şubat 08:00 itibarıyla yüzde 150’ye yakın bir yükseliş gerçekleştirdi.

ZetaChain (ZETA) projesi, kripto sektöründe yeni bir aktör olarak dikkat çekmektedir. Lansmanı başarılı bir şekilde gerçekleştiren ve fiyat istikrarını sağlayan ZETA, yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.