Analiz

Polygon Fiyat Beklentileri: MATIC Boğası Mı Başlıyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Yaklaşık 4 aydır konsolidasyon aşamasında olan Polygon (MATIC)  fiyatı önemli bir yükseliş modeline yol açıyor. Polygon, kırılma noktasına git gide yaklaşırken, yatırımcıları altcoin’in yüksek seviyelere çıkmasını bekliyor.

MATIC Fiyatı Yükseliyor!

Popüler kripto para MATIC, yükseliş flaması modeli ile pozitif bir görünüm sergiliyor. Aralık 2020 ile Mayıs 2021 arasındaki gerçekleşen %18.650’lik artış, bayrak direğini oluştururken konsolidasyon süreci flamayı yarattı. Bu model, bayrak direğinin yüksekliğini ölçerek 1.543 dolardaki kırılma ilave edildikten sonrasında belirlenen 287 dolara %18.650’lik yükseliş sinyali veriyor. Analistlerin bu tahmini oldukça çılgınca gelse de kripto para topluluğu bu tür artışları çoğunlukla tanık oldu.

Matic Grafik
Matic Grafik

Bunun yanı sıra fazlaca daha mutevazı bir yaklaşım olarak uzman analistler %100 artışla 3.09 dolarlık yeni bir ATH belirlenmesini bekliyor. Teknikler, Polygon için büyük kazançlar sağlıyor. Bu görünüm pozitif yönde olsa da RSI, MATIC fiyatının son zamanlarda 44.95 seviyesini bördüğünü ve sıçrama için hazır bulunduğunu gösteriyor.

Polygon, Aralık 2020’nin sonlarında yukarı yönlü hareketine başlamadan ilkin aynı engeli aşmıştı. RSI, MATIC fiyatının mayıs 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana oluşanazalan tren çizgisinin üzerine sıçrayabilirse bir boğa rallisini onaylayacak.

MATIC Teknik Verilerİ

Bunun yanı sıra MACD, toparlanan bir seyir izliyor. Zincir içi ölçümler MATIC’in yukarı yönlü eğilimini doğrularken dirençlerin zayıflığını gösteriyor. Ayrıca GIOM modeli, MATIC fiyatının önündeki engellerin güçlük derecesinin düşük bulunduğunu kaydetti.

1.74 doların üstünde belirleyici bir günlük mum, 211 milyon MATIC token satın alan 33.710 adresi satın alma hareketine itecek ve satış tarafındaki baskıyı hafifletecek.

Öte taraftan Polygon için 365 günlük MVRV modeli, %66,8 civarında seyrediyor. Bu zincir içi ölçüm, geçtiğimiz yıl MATIC satın alan yatırımcıların kâr/zarar içinde olup olmadığını belirler. Yüksek bir MVRV rakamı, fazlaca sayıda yatırımcının kârda bulunduğunu ve satış yapmayı düşündüğü sonucunu çıkarır. %66 nispeten yüksek olsa da MATIC için MVRV geçmişi, %146 ve %350 benzer halde sayıları görmüş oldu.

Sonuç olarak teknik fotoğraf incelendiğine MATIC için yukarı yönlü bir hareket planlanıyor. Uzman analistlerin görüşleri ve fiyat beklentileri değişik olsa da genel görünüm boğa koşusu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.