HaberlerBitcoin Haberleri

Bitcoin ETF’lerinde Günü Yine BlackRock Kurtardı, VanEck Rekor Kırdı

Bitcoin spot ETF'lerindeki son rakamların açıklanmasıyla ilgili bilgiler dün itibariyle paylaşıldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin spot ETF’lerindeki son rakamların açıklanmasıyla ilgili bilgiler dün itibariyle paylaşıldı. ETF’ler toplamda 505 milyon dolarlık bir giriş sağlarken, Grayscale’in satışları ise 495 milyon doları buldu. BlackRock ise tek başına, etkileyici bir şekilde 562 milyon dolarlık girişiyle Grayscale’in satışlarını geride bıraktı. Komisyon ücretlerini 2025 Nisan ayına kadar sıfırlama kararı alan VanEck ise 118 milyon dolarla kendi rekorunu yeniden yazdı.

Bitcoin spot ETF’leri son günü, ortalamanın oldukça üzerinde 505 milyon dolarlık yüklü girişle tamamladı. Rekor kıran Bitcoin, dün sabah saatlerinde 72.500 doları da aşarak zirveye ulaşmıştı.

Image 10
Bitcoin Etf’lerinde Günü Yine Blackrock Kurtardı, Vaneck Rekor Kırdı 3

VanEck ve Valkyrie ETF’leri Zirvede 

ETF’lere odaklanıldığında, en fazla yatırımı çeken BlackRock’un yine liderlik koltuğuna oturduğunu görmek şaşırtıcı değil. Şirket, 562 milyon dolarlık devasa bir yatırımı kucakladı. İkinci sırayı ise Fidelity, 215 milyon dolarlık yatırımıyla aldı. VanEck ise kendi rekorunu 118 milyon dolarlık yatırım ile tazeledi. Bu şirket, şimdiye kadar günlük en yüksek 14 milyon dolarlık net yatırımı gören bir başarı hikayesine sahip. VanEck’in bu büyük yatırımlarla öne çıkmasının en büyük sebebi ise, 31 Mart 2025 tarihine kadar Bitcoin spot ETF işlem ücretlerini sıfırlamasıydı – bu gerçekten de dikkat çekici bir hamleydi.

VanEck ile birlikte yol alan Valkyrie, son zamanlarda dikkat çekici bir performans sergilemeye devam ediyor. Şaşırtıcı bir şekilde, bir önceki rekorunu altüst ederek 40 milyon doları aşan miktarlara ulaştı. 43 milyon dolarlık rakamı görenler, bu yükselişi tahmin etmekte oldukça zorlanacak.

Grayscale Satışa Devam Ediyor

Grayscale’in satış rakamları oldukça yüksekti, milyonlarca dolarlık işlem gerçekleşti. Şirket, toplamda 494 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Grayscale, şimdiye kadar 11 milyar dolarlık satış yapmış olmasına rağmen hala 28 milyar dolarlık Bitcoin’e sahip.

Şirketlerin varlıklarındaki kripto para yatırımları son dönemde hızla arttı. Toplam Bitcoin değerleri 58 milyar doları aşarken, bu rakam toplam arzın %4.12’sine denk geliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.