Bitcoin Haberleri

Bitcoin Fiyatında Kasım 2020’den Beri İlk Yaşandı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatında yaşanan çöküş tüm kripto para piyasasını olumsuz etkiledi. Kripto paralarda ciddi oranda gerileme yaşanırken milyonlarca dolar tasfiye oldu. FTX kripto para borsası ile en büyük kripto para borsası olan Binance arasındaki gerilim piyasada çöküş etkisi yaratmıştı. Lider kripto para birimi Bitcoin, piyasadaki bu belirsiz ortam yüzünden 17.150 dolar seviyesinin altına kadar geriledi. Bu seviye Bitcoin’in Kasım 2020’den beri ilk kez düştüğü bir seviye oldu.

BTC Fiyatında Yüzde 15 Gerileme

Bitcoin Manset 10

ABD merkezli kripto para borsası FTX’in para çekme işlemlerini askıya alması, piyasadaki korkuyu körükledi. Binance borsası FTX’i satın alacağı haberini duyurmasıyla birlikte piyasada bir miktar toparlanma oldu ancak bu yükseliş hareketi çok kısa sürdü. En büyük kripto para birimi Bitcoin, son 24 saat içinde yüzde 15 civarında değer kaybı yaşamasıyla dikkat çekti. Bitstamp platformundan alınan verilere göre BTC gün içinde 17.150 dolarlı seviyenin altına kadar geriledi.

Kripto para piyasası FTX borsasının yaratmış olduğu belirsizlik ortamından çok ciddi biçimde etkilendi. Borsanın para çekme işlemlerini durdurmasını açıklaması, yatırımcılardaki panik ortamını arttırdı. FTX kripto para borsasının yerel tokeni FTT ise son 24 saatte yüzde 80 oranında değer kaybetti. Bununla birlikte pek çok altcoinde ciddi düşüş hareketleri takip edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.