Haberler

FTX’in Satın Almayı Planladığı Şirketten Rest Geldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında büyük çalkantı yaratan FTX kripto para borsası gündemden düşmüyor. ABD merkezli popüler borsanın son dönemdeki gelişmelerden bağımsız olarak yakında satın almayı düşündüğü BlockFi’den açıklama geldi. Kripto para borç verme firması BlockFi, en büyük kripto para borsası Binance’in FTX borsasını satın almayı planladığını duyurmasının ardından rest çekti. Borç verme şirketi, tüm ürünlerinin tamamen çalışır durumda ve sorunsuz olduğunu söyleyerek adı geçen borsalardan bağımsız bir kuruluş olduklarını vurguladı.

“BlockFi Bağımsız Bir Şirket”

Blockfi

Kripto para topluluğu FTX borsasının yaşadığı likidite krizini konuşmaya devam ediyor. Borsanın yerel kripto para birimi FTT token fiyatında adeta çakılma yaşandı. Bu sene başlarında kripto para kredi verme firmalarının iflas etmesiyle birlikte sektörde kredi krizi patlak vermişti. Bu dönemde FTX borsası kripto borç verme firması BlockFi’yi satın alabileceğini duyurmuştu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan BlockFi kurucusu Flori Marquez, şirketin FTX borsasından bağımsız olduğunu vurguladı: “BlockFi şirketi en az 2023 yılına kadar bağımsız bir işletme olarak kalacak. Tüm müşteri para çekme işlemlerini Hizmet Şartlarımıza uygun olarak gerçekleştiriyoruz. BlockFi bugüne kadar tüm müşteri para çekme işlemlerini Hizmet Şartlarımızdan daha hızlı teslim etmeyi amaçlamıştır. Pragmatik ve çeşitlendirilmiş bir borç verme işi yürütüyoruz ve potansiyel kredi temerrütlerine karşı korunmaya yardımcı olmak için risk sermayesi rezervleri tutuyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.