HaberlerBlockchain Haberleri

Bitcoin Hashrate Oranında Rekor Seviyelerde İlerlemeye Devam ediyor!

Kripto para dünyasında 2023'ün sona ermesine rağmen Bitcoin hashrate oranı rekor seviyelerde ilerlemeye devam ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasında 2023’ün sona ermesine rağmen Bitcoin hashrate oranı rekor seviyelerde ilerlemeye devam ediyor.

Kripto para dünyası, zorlu bir 2022 yılının ardından toparlanma sürecine girmiş durumda. Özellikle pandemi sonrası artan enerji fiyatları ve düşen piyasa, Bitcoin madencileri için zorlu bir dönem olmuştu. Ancak, geçtiğimiz yılın olumlu seyri, madencilik verilerine de yansıdı.

2023 yılında Bitcoin fiyatının iki kattan fazla artması, madencilik zorluğunun istikrarlı bir şekilde yükselmesine neden oldu. Ancak, bu durum Bitcoin hashrate oranını durdurmadı. BTC.com’un verilerine göre, Bitcoin hashrate oranı, 537,53 EH/s’ye yükselerek yeni bir rekor kırdı.

Ekran Resmi 2023 12 25 13.47.55

Bu yükseliş, kripto para madencileri için büyük bir sevinç kaynağı oldu. Casa kurucusu Jameson Lopp’un paylaştığı bilgilere göre, BTC madencileri günlük olarak 2 milyon dolar gelir elde etmeye başladı. Bu gelir, 2023 yılının başından bu yana elde edilen toplam gelirin 10 trilyon dolara ulaştığını gösteriyor. Ayrıca, bu rakam 2022 yılına kıyasla %400 artış gösteriyor.

Bitcoin madencileri için yaşanan bu kârlılık artışı, kripto para dünyasında olumlu bir hava yaratmış durumda. Madenciler, Bitcoin’in fiyatının artmasıyla birlikte daha fazla gelir elde etmeye başladılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.