Haberler

Binance borsası, 500 milyon dolar ile Elon Musk’ın satın aldığı Twitter’ın öz sermaye yatırımcısı oldu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının en etkili isimlerinden biri haline gelen Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, sancılı geçen Twitter’ı satın alma sürecini tamamladı ve sonunda Twitter’ın sahibi oldu. İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasında öz sermaye yatırımcısı olarak 500 milyon dolar verdiğini duyurdu. Elon Musk, geçtiğimiz günlerde finansman bulmak için banklarla toplantılar gerçekleştirmiş ve Twitter’ı satın almaya yaklaştığının haberlerinin gündeme gelmesiyle birlikte hem Twitter hisselerinde hem de Dogecoin (DOGE) fiyatında artışlar öne çıkmıştı.

BINANCE, MUSK’A 500 MİLYON DOLAR VERDİ

Binance Elon Musk

Bilindiği üzere dev sosyal medya platformu Twitter, gündemde yoğun bir ilgi ve merakla birlikte el değiştirdi. Tesla ve SpaceX’in milyarder CEO’su Elon Musk, 44 milyar dolar karşılığında Twitter’ı satın aldı. Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma hamlesi bu süreçte en çok da kripto para yatırımcıları tarafından desteklendi. Destekçiler arasında işlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası Binance da yer aldı. Binance, sermaye yatırımcısı olarak 500 milyon dolar verdiğini açıkladı.

TWITTER’IN GELİŞTİRİLMESİNDE YARDIMCI OLACAK

Binance borsasının kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, şirketinin Twitter’a sadece hisse senedi yatırımcısı olduğunu belirtti. Ünlü CEO ayrıca 2 gün önce yaklaşık 500 milyon doları da havale ettiklerini dile getirdi. Açıklamasında Elon Musk’a da değinen Zhao, Elon Musk’a Twitter için yeni bir vizyon oluşturulmasında yardımcı olacaklarını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.