Altcoin Haberleri

Solana (SOL) Rekor Kırmaya Devam Ediyor!

Kripto para birimi Solana, yalnızca piyasaya hakim olmakla kalmıyor, aynı zamanda ağ etkinliğinde de rekorlar kırıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimi Solana, yalnızca piyasaya hakim olmakla kalmıyor, aynı zamanda ağ etkinliğinde de rekorlar kırıyor.

Son zamanlarda etkileyici fiyat artışıyla manşetlere çıkan kripto para birimi Solana, yalnızca piyasaya hakim olmakla kalmıyor, aynı zamanda ağ etkinliğinde de rekorlar kırıyor. FTX’in çöküşünün ardından 10 doların altına önemli bir düşüş yaşadıktan sadece bir yıl sonra 100 doları aşan coinin hızlı yükselişi, kripto topluluğunda bir heyecan yaşattı.

Solana ağındaki aktif adres sayısı Kasım ayına kıyasla yaklaşık %50 artarak 15,6 milyonun üzerine çıktı. Bu rakam, aynı yılın Ocak ayında kaydedilen 15.2 milyonluk bir önceki rekoru geride bıraktı. Aynı zamanda, Solana ağındaki yeni adreslerin sayısı da Aralık ayında kaydedilen 6.8 milyon ile rekor seviyeye ulaştı. Bu rakam, Mayıs 2023’te kaydedilen 6,6 milyonluk bir önceki rekoru da geçti.

Bitcoinsistemi Fiyatlar

Bu ölçümler ağın artan popülaritesini ve kullanıcı katılımını gösterirken, oylama dışı işlemlerin henüz Kasım ayı rakamlarını geçmemiş olması dikkat çekicidir. Solana ağında, oylama dışı işlemler, para gönderme veya akıllı sözleşmeleri tetikleme gibi eylemleri içerdiğinden çok önemlidir ve gerçek kullanıcı etkinliğinin önemli bir göstergesi olarak kabul edilir.

Solana (SOL) Son Durum

Solana yaşadığı son yükselişlerle Tether’den sonra işlem hacmine göre en büyük 4. kripto para ünvanını eline aldı. Öte yandan 110 dolar gibi önemli bir direncin üstüne çıkan SOL, burada kalıcılık sağlaması durumunda daha da yüksek seviyeler görebilir.

Solanausdt

Solana, kripto para sektöründe önemli bir yer edinmeye devam ediyor ve yatırımcıların dikkatini çekiyor. Son zamanlarda yaşadığı fiyat artışları ve ağ etkinliğindeki rekorlar, Solana’nın potansiyelini ortaya koyuyor. Kullanıcılar arasında giderek daha popüler hale gelen Solana, diğer kripto para birimleriyle rekabet ediyor ve yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.