HaberlerBitcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Bitcoin Madencilik Havuzu Terra Pool Resmen Başladığı Duyuruldu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin madencilik havuzu Terra Pool resmen başladığı duyuruldu. Yenilenebilir enerji odaklı  bir Bitcoin madencilik havuzu olan Terra Pool, DMG ve Argo Blockchain ile işbirliği içinde resmi olarak açıldı.

DMG tarafından Çarşamba günü yayınlanan bir açıklamaya göre, havuz resmi olarak başlatıldı. Havuz testleri tamamlandı. Terra Pool, madencilik için temiz enerji kullanmanın yanı sıra sadece temiz ve sürdürülebilir enerji kaynakları elde etmeyi amaçlıyor.

Havuzun temiz enerji kriterlerine uygun olup olmadığının değerlendirilmesi için adayların havuzun üçüncü taraf bağımsız denetim kuruluşu tarafından yıllık denetimden geçirileceği ve havuzun güç kaynaklarının teyit edileceği ifade edildi. DMG CEO’su Sheldon Bennett konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu iddialarda bulundu:

Bugün Terra Pool, geniş ölçekte çalışabilmesi için kapsamlı bir şekilde test edildi ve DMG’nin madencilik operasyonlarının bel kemiği haline geldi. (…) Daha iyi ölçeklendirilmiş bir Terra Pool, piyasaya hazır, “yeşil” ve temiz madencilik ile çıkarılmış Bitcoin sağlayacak.

Sektörün liderleri bu alandaki projelere yatırım yaptıklarını açıkladı. Bilindiği gibi Bitcoin enerjisini çevreleyen FUD’den sonra madenciler yenilenebilir kaynaklara yöneldi. Bölgedeki en son çaba Terra Pool oldu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.