NFT HaberleriHaberler

Coinbase’den Dev Adım: NFT Alımını kolaylaştırmak Amacıyla Mastercard İle Ortaklık Kurdu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük kripto varlık ticaret platformu olan Coinbase, tüketicilerin kartlarını kullanarak NFT satın almalarını sağlamak için ödeme devi Mastercard ile işbirliği yaptı. En son gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram’da takip edin.

Coinbase ve Mastercard’dan NFT Ortaklığı!

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük kripto varlık ticaret platformu olan Coinbase, tüketicilerin kredi kartı kullanarak NFT satın almalarını sağlamak için ödeme devi Mastercard ile işbirliği yaptı.

Coinbase başka bir NFT hamlesi daha yaptı. Şirket bugün yaptığı açıklamada, Mastercard ve Coinbase’in Coinbase’in önerilen NFT pazar yeri için bir anlaşma yaptığını söyledi. Kullanıcılar, bilindiği gibi, yalnızca kripto varlıklarını kullanarak OpenSea gibi NFT pazar yerlerinde NFT satın alabilirler. Coinbase’in bu hamlesi sayesinde kullanıcılar artık kredi kartlarını kullanarak NFT satın alabilecekler.

Mastercard, NFT satın almanın bir tişört satın almak kadar basit olması gerektiği konusunda yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Tüketicilerin Mastercard kartlarını kullanarak Coinbase’in gelecekteki NFT pazarında alışveriş yapmalarına izin vermek için Coinbase ile birlikte çalıştığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Coinbase Kıdemli Ürün Direktörü Prakash Hariramani konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Birçok insan için Coinbase, kripto para birimine açılan kapıydı.” Coinbase, milyonlarca kişinin ilk kez Bitcoin’e erişmesini sağladı. Sonuç olarak, NFT’ler için Mastercard ile aynı şeyi başarmak istiyoruz.”

Coinbase VİSA İşbirliği

Coinbase, bilindiği gibi, bir başka büyük ödeme şirketi olan Visa ile işbirliği yapıyor. Borsa tarafından verilen Visa banka kartı, Apple Pay ve Google Pay ile de kullanılabilir. Ek olarak, bu kartla yapılan harcamalar XLM ödülü kazandırır. Bitcoin ile alışveriş yapmak isteyenler, Coinbase’in kartı sayesinde kartın kabul edildiği işyerlerinde bu yöntemi kullanabilirler.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.