HaberlerBlockchain Haberleri

Şanghay, Blockchain ve Web3 Teknolojilerini Beş Yıllık Planına Dahil Etti!

Web3, NFT, Metaverse ve Blockchain teknolojileri her gün genişlemeye ve ilerlemeye devam ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Şanghay, Blockchain ve Web3 teknolojilerini beş yıllık planına dahil etti. Kripto para ekosisteminin Web3, NFT, Metaverse ve Blockchain teknolojileri her gün genişlemeye ve ilerlemeye devam ediyor. Çin Halk Cumhuriyeti’nin doğrudan yönetilen şehri Şanghay, metaverse, NFT, Blockchain ve Web 3 alanlarında ilerleme kaydediyor.

Şanghay Hükümetinden Web3 Adımı

Forkast’a göre, Şanghay hükümeti Salı günü yaptığı açıklamada, beş yıllık dijital ekonomi stratejisinde metaverse, NFT, Blockchain ve Web3 teknolojilerini içerdiğini söyledi.

Resized 52619 Ea14Efbdcin1

Shanghay, sanal idoller, sporlar ve konserler gibi metaverse eğlencesini geliştirebilecek artırılmış gerçeklik (XR) gibi sürükleyici teknolojilerin oluşturulmasını hızlandıracağını duyurdu.

Şangay, şirketlere varlık sayısallaştırması, dijital IP ticareti ve dijital mülkiyetin yanı sıra NFT pazarlarını keşfederken ve test ederken yardımcı olmak istiyor. Blockchain teknolojisi, Şanghay’daki veri ticaretine ve oyunlara eklenecek.

Shanghay ayrıca, merkeziyetsiz Alan Adı Sistemi, dağıtılmış veri depolama ve platformlar arası dijital kimlik (DNS) dahil olmak üzere en son teknolojilerin benimsenmesini hızlandıracağını söyledi.

2025 yılına kadar Şangay, metaverse ile ilgili alanlarda 52 milyar dolarlık bir artış görmek istiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.