Altcoin HaberleriHaberler

Bitcoin Spot ETF’lerine Onay Vermeye Hazırlanan Hong Kong, Meme Coin’lere Şüpheyle Yaklaşıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hong Kong, Çin’in kripto para alanında dünyaya açıldığı ülke olarak bilinirken, son zamanlarda Bitcoin spot ETF’lerine onay vermeye hazırlanmasıyla da dikkat çekiyor. Ancak, Hong Kong’un kripto para dünyasına yaklaşımı, meme coin’lerle ilgili soru işaretleriyle karşılanıyor.

Bitcoin Spot Etf’lerine Onay Vermeye Hazırlanan Hong Kong, Meme Coin'Lere Şüpheyle Yaklaşıyor!

Hong Kong’un finansal düzenleyici kurumu olan SFC (Securities and Futures Commission), yaptığı resmi açıklamada FLOKI meme coin’i hedef aldı. Hem FLOKI projesi hem de FLOKI DAO’nun geçtiğimiz yıl başlattığı TOKEN projelerinin şüpheli yatırımlar olduğu ifade edildi. Ayrıca, staking programlarına da değinildi.

SFC’nin yayınladığı uyarı metninde, staking hizmetlerinin verdiği yıllık faizin şüphe uyandırdığı belirtildi. Şu ifadelere yer verildi:

“%30 ilâ %100’ün üzerinde yüksek yıllık getiri sunan Floki staking programı ve TokenFi staking programı şüpheli yatırım ürünleri grubuna girmektedir. Bu iki ürün, SFC tarafından onay almamıştır. İki programdan sorumlu yöneticiler de, bu yüksek getirilerle ilgili olarak SFC’yi ikna edememişlerdir”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.