Altcoin Haberleri

Ether’de (ETH) Gergin Bekleyiş Devam Ediyor!

2022 Eylül’den bu yanda düşen trendi kıran ETH/BTC paritesi geçtiğimiz günlerde sert bir artışa imza atmıştı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

2022 Eylül’den bu yanda düşen trendi kıran ETH/BTC paritesi geçtiğimiz günlerde sert bir artışa imza atmıştı. Bu durumla birlikte patlama yapan altcoin’ler kripto dünyasını büyük bir sevince boğmuştu. Fakat BTC spot ETF‘lerinin onayıyla birlikte düşüşe geçen kripto paraların lideri, Ether’i (ETH) adeta yıktı geçti. 2200 dolar civarına kadar gevşeyen ETH için hangi seviyelerin takip edilmesi kritik öneme sahip?

Son dönemde Ether (ETH), düşüş trendine giren altcoin’ler arasında gergin bir bekleyişin devam ettiği bir süreçten geçiyor. Ancak, 2022 Eylül’ün ardından ETH/BTC paritesinin düşen trendini kırmasıyla birlikte, yakın zamanda sert bir artış yaşanmıştı. Bu artış, altcoin’lerin genelinde büyük bir sevinç yaratmıştı. Ancak, BTC spot ETF’lerinin onaylanmasıyla birlikte, kripto paraların lideri konumundaki Ether (ETH) düşüşe geçti ve önemli bir düşüş yaşadı. Şu anda 2200 dolar civarında seyreden Ether için hangi seviyelerin takip edilmesi gerektiği büyük bir öneme sahip.

Ekran Resmi 2024 01 26 12.34.57

Bu süreçte, Ether’in hızla düşüş yaşaması, kripto piyasasında psikolojik ve teknik açıdan bir gerginliğe neden oluyor. Sadece iki hafta içinde 500 dolarlık bir kayıp yaşayan Ether, şu anda 2200 dolar civarında seyrediyor. Ether, bu noktada minör destek seviyesinde tutunmaya çalışıyor. Ancak, 2200 doları aşağı yönlü kırması durumunda, sırasıyla 2133, 2056 ve 1920 dolar gibi seviyelere düşebilir. Bu senaryoda, BTC dominansı daha üst seviyelere ilerleyerek, altcoin’leri ezme eğilimini sürdürecek.

Ethereum spot ETF’lerinin piyasayı ateşlemesi, ETH/BTC paritesinin yukarı yönlü ivme kazanması veya Ether’in 2200 doları destek olarak koruması durumunda, sırasıyla 2300, 2391, 2494, 2601 ve 2717 dolar gibi seviyeler hedeflenebilir. Kısa vadede, 2717 doların hacimli bir şekilde kırılması durumunda, altcoin’ler için bambaşka bir döneme girilebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.