Editörden SeçmelerBitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin Üreten Araba Bugün İş Başı Yapıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elektrikli araçların da ana pazarı olan Kanada’da elektrikli araç üreticisi Daymak tarafından tasarlanan, füturistik tasarım aracının bugün .madencilik faaliyetlerine başlayacağını açıkladı.

Madencilik faaliyeti, Daymak’ın internet sitesinde canlı yayınlanacak aynı zamanda izleyiciler Prototipin kazanç grafiğini gerçek zamanlı izleyebilecek.Daymak, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) Dogecoin (DOGE) ve diğer kripto paralarda üretim sağlayabilecek.

Geçmiş aylarda duyurduğumuz  haberde Daymak, daha önce Spiritus’un 1 Haziran’da kripto para madenciliğine başlayacağını açıklamıştı.

Spiritus, park konumuna geldiğinde entegre edilen GPU ile kripto para madenciliği yapmaya başlayabilecek. Ayrıca  araca monte edilen Nebula Cüzdan ile yaptığı madencilik işleminden kar toplama ve depolama yapabilecek.

Bunun dışındaki e-araba üreticileri, Nebula Cüzdan uygulamasını kendi araçlarına entegre etmek istiyorlarsa bunun için lisans satın alınabilecek. Üç tekerlekli Spiritus, kripto para madenciliğinin yanında  kablosuz şarj da avantajlarını da sunmayı planlıyor.

Spiritus (ruh) prototipinin  2023 yılında yollara çıkması bekleniyor. Araç şu an da 18,495 Dolarlık sabit fiyatıyla ön sipariş alınabilecek.

Mükkemmel Teknoloji Girişimi Spiritus
Mükkemmel Teknoloji Girişimi Spiritus
Mükkemmel Teknoloji girişimi Spiritus

Daymak kurucusu Aldo Baiocchi, blockhain hayatımızın “en yenilikçi” teknolojisi olduğunu belirtiyor:

“Blockhain teknolojisi ve kripto paralar, günümüzün ezber bozan yeniliklerden ilk ikisidir ve bunu ürünlerimizle birleştiren ilk elektrikli otomobil üreticisi olmaktan gururluyuz.”

Şirket, Spiritus elektrikli aracı aldıklarında kripto para kazanabilecekleri ve aynı zamanda kutlayacağı ütopik bir gelecek hayal ediyor. Her araç, hem proof of work hem de proof of stake blockhain ağında bir çalışma alanı işlevi görecek.

Madencilik özelliği karlı olup olmayacağı bilinmediği için, bu elektrikli otomobilin madencilik yaparak kendini ücretini ödeyip, ödeyemeyeceği”  şuan için belli değil.

Bu özellik ekonomik olmanın yanı sıra, kesinlikle kripto para meraklılarının ilgisini çekebilecek harika bir pazarlama aracı gibi değerlendiriliyor.. Bir düğmeye basarak kripto para madenciliği yapma düşüncesi bile kripto para meraklılarının ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Ayrıca Spiritus, değer kaybeden bir araba yerine değer kazanan bir varlık olabilme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

Bazı yorumcular Daymak Projesi tam anlamıyla hayata geçtiğinde Önümzdeki yıllar da elektikli araba devi Tesla ile büyük bir rekabete gireceği görüşünde birleşiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.