Analiz

Bitcoin ve Ethereum Teknik Analizi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para Bitcoin, geçtiğimiz gün yükseliş rallisini ATH ile süslerken, gelen Evergrande haberleri BTC ve birçok altcoini olumsuz etkiledi. Ancak FUD’lara karşı bağışık kazanan Bitcoin kısa sürede toparlanmayı başardı.

Bitcoin (BTC) Teknik Analizi

Ayılar gelen olumsuz elişmeleri büyük bir fırsat olarak gördü, Bitcoin fiyatını saatlik EMA55’e geri itti ve gün boyunca bu hareketli ortalama, satıcılara karşı kuvvetli kaldı. Ancak boğalar pes etmeye niyetli görünmüyor. Fiyat birkaç saattir 64.700 doların üzerinde tutunuyor. Dört saatlik grafikte RSI aşırı satış bölgesine gerilemiş olsa da bu ilerleyen günlerde gelecek yükselişi destekleyebilir. Evergrande iflas söylentileri bile Bitcoin fiyatını daha fazla etkilemişti, son 24 saatte yaşanan sınırlı kayıplar genel durumun iyi olduğunu gösteriyor.

Bitcoin Teknik Analizi
Bitcoin Teknik Analizi

Zorunlu fiyat düzeltmesi yapan Bitcoin (BTC) yönünü yeniden yukarı çevirdi, kısa vadede 70.000 dolar için yeni ataklar başlayabilir.

Ethereum (ETH) Teknik Analizi

Çinli emlak devi Evergrande iflas haberi gelmeseydi gecenin ilerleyen saatlerinde 5.000 dolara ulaşmış bir ETH görebilirdik. Fakat iflas haberi tüm kripto paraları olumsuz etkiledi. Gün içinde 4.461 dolara kadar gerileyen lider altcoin Ethereum, 4.500 bölgesini kaybetmeye niyetli gözükmüyor. Yazı hazırlandığı sırada fiyat yeniden 4.700 doların üzerinde bulunuyor.

Ethereum Teknik Analizi
Ethereum Teknik Analizi

Aşırı satış bölgesinde dibe yaklaşan çizgi yönünü yeniden fiyatla yukarı çevirdi. Ayılar dün dört saatlik EMA55 desteğini delmeyi başardı. Fiyatın bu kayıpları hızla telafi etmesi 4.900 dolar hedefini ilerleyen saatler için mümkün kılıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.