HaberlerBitcoin Haberleri

2022 çöküşünü bilen analist XRP yatırımcılarını uyardı: Yüzde 50’den fazla düşüş gelebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

2022 yılında kripto para piyasasında ve Bitcoin’de (BTC) yaşanan çöküşü doğru şekilde tahmin eden başarılı analist, bu kez de odağına Ripple’ı (XRP) aldı. XRP konusunda yatırımcıları uyaran analist, fiyatın %50’den fazla düşebileceği tahmininde bulundu. Analiste göre XRP düşüş trendinde kalmaya devam edebilir ve fiyat 0,20 dolar desteğini zorlayabilir.

CAPO’YA GÖRE YARI YARIYA DÜŞÜŞ GELEBİLİR

Unlu Kripto Para Analisti

Ünlü kripto para analisti Capo, daha önce Bitcoin ve genel olarak kriptolardaki çöküşü doğru şekilde tahmin ederek dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Twitter’da 541 bin 600 takipçisine yönelik yeni tahmin ve analizlerini paylaşan Capo, XRP fiyatında %50’den fazla düşüş yaşanabileceğini öne sürdü. Analistin paylaştığı grafiğe göre XRP fiyatı yüksek zamanlı grafikte büyük oranlı bir düşüşe hazırlanıyor. Capo, bu olası düşüşte 0,20 dolar desteğinin test edilebileceğini iddia etti. Analist söz konusu tahminini paylaştığı sırada XRP fiyatı 0,447 dolar seviyesinde işlem görüyordu ve son 24 saatte %5 oranda değer kaybetti.

XRP, ATH BÖLGESİNDEN ÇOK UZAKLARDA

XRP, son 24 saatte gelen %5’lik düşüşün yanı sıra, 30 günlük dip fiyat seviyesi olan 0,32 dolardan yaklaşık %40 oranda yükseliş elde etti. Ancak XRP’nin 3,40 dolardaki ATH seviyesi göz önüne alındığında, fiyatın hala bu bölgeden çok geride olduğu görülüyor. XRP fiyatı adına yatırımcılar, bu aşamada ilk olarak ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki davaya odaklanmış durumda.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgi ve yorumlar, bahsi geçen şahısların kişisel yorumlarıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.