Bitcoin Haberleri

Bitcoin’de Dip Seviyeler Görüldü Mü?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatında uzun bir aradan sonra toparlanma sinyalleri görülüyor. Lider kripto para birimi BTC yatırımcıları, piyasadaki bir sonraki hamleyi merak ederken sosyal medya da Bitcoin için dip seviyeler konuşulmaya başlandı. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance CEO’su Changpeng Zhao da bu tartışmalara verdiği yanıtla gündeme geldi.

Kripto para piyasası 2022 yılının başından bu yana devam eden sert fiyat düşüşlerini geride bırakmaya hazırlanıyor. Bitcoin’de gerçek dip seviyesinin görülüp görülmediği merak konusuyken, sektör temsilcileri de bu konuda açıklamalar yapmaya başladı. Geçtiğimiz gün Soru-Cevap etkinliği düzenleyen Binance CEO’su Changpeng Zhao, BTC’deki dip seviyesi hakkında çarpıcı bir yanıt verdi.

Bitcoin’de Çöküş Tarihleri Verdi

Dxy Geriledi Bitcoin Yukseldi

Kripto para yatırımcılarının yakından tanıdığı CZ, Bitcoin’deki çöküş tarihlerini hatırlattı: “Bitcoin 2014’te 200 dolara, 2018’de 3.000 dolara, 2022’de ise 20.000 dolara’ “çöktü” 2026’de nereye çökeceği konusunda hiç bir fikrim yok.” Bu ifadelerle tüm dikkatleri üzerine çeken CZ’nin Bitcoin’de dip seviyelerde olduğumuzu ima etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Yatırımcıları Uyarmıştı

CZ’nin paylaştığı 2014 ve 2018 yıllarındaki Bitcoin fiyat karşılaştırmaları yatırımcıları heyecanlandırdı. CZ böylelikle 2022 yılı için dip fiyatın 20 bin dolar seviyesinde olduğunu işaret etti. Spekülasyonlara yol açabilecek bir ifade kullanan ünlü ismin bu cevabında ne kadar samimi olduğu ise yeni bir tartışma yarattı. Dev borsanın kurucusu, daha önceden “Kripto yüksek riskli ve oldukça değişkendir. Risklerinizi yönetmeyi öğrenin.” paylaşımı yapmıştı.

Haberin kaynağı Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun vermiş olduğu yanıttır. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.