NFT Haberleri

1.5 Milyon Dolarlık Yatırım Alan V-Art NFT Hamlesine Odaklandı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para odaklı şirketlerin NFT sektörüne olan ilgisi hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda 1.5 milyon dolar değerinde yatırım alan V-Art şirketi, şimdi de NFT mülkiyet haklarına odaklandı. NFT mülkiyet hakları ve telif ücretlerinin gündemdeki önemini koruduğu bu dönemde V-Art firmasının hamlesi tüm dikkatleri üzerine çekti.

NFT projelerine olan ilgi azalmasına rağmen sektörde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bazı kripto para odaklı şirketler NFT dünyasındaki fırsatlara yönelirken, yüklü miktarda yatırım haberleri gündeme geliyor. Özellikle son dönemde NFT mülkiyeti konusunda proje sahipleri ile koleksiyon tasarımcıları arasında ciddi tartışmalar yaşanmıştı. Bu konudaki kullanıcı taleplerini iyileştirmek üzere yeni hamle V-Art şirketinden geldi.

Larva Labs’in CryptoPunks Projesine Dava

Cryptopunks

NFT tasarımcıları ve koleksiyoncuları arasındaki mülkiyet tartışmaları son dönemde hız kazandı. Larva Labs tarafından piyasaya sürülen CryptoPunks projesinde IP desteği ve kamusal yönerge bulunmadığı için davalar gündeme geldi. Bu alan atılım yapan V-Art, öncelik olarak Near ve Ethereum ağlarındaki NFT projelerine odaklandı.

IP Haklarını Doğrulayacak Sistem

V-Art, NFT problemleri üzerine yoğunlaşarak çeşitli iyileştirmeler yapmayı planlıyor. V-Art CEO’su Anastasiia Gliebova, projenin Near ve Ethereum ağları üzerindeki IP haklarını doğrulayabildiğini söyledi. Şirketin NFT mülkiyet haklarını koruyup yönetebilmesi bu sektörde epey ses getiren bir girişim olarak dikkat çekti. Bu sene içinde Aurora ve Polygon platformlarının da NFT mülkiyet hakları kapsamına alınacağı belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.