Bitcoin Haberleri

Bitcoin’in aylık kapanış grafikleri ne anlatıyor, haftalık ve günlük grafiklerde Bitcoin nerede?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), aylık fiyat hareketlerine bakıldığında Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında çok sert değer kayıpları yaşadıktan sonra Temmuz ayında kazançlar sağladı ve ardından Ağustos ayında da düşüş yönlü hareket etti. Eylül ayını nispeten dengede ancak yine de aşağı yönlü hareketlerle geçiren Bitcoin’in, Ekim ayı genelinde de dengesini koruduğu görülüyor. Haftalık fiyat hareketlerinde ise Bitcoin’in, 2 haftalık pozitif kapanış sonrası bir kez daha negatif kapanış yaptığı görülüyor.

AYLIK GRAFİKLERDE BITCOIN

Aylik Grafiklerde Bitcoin

Bitcoin Nisan ayını yüzde 17,30, Mayıs ayını yüzde 15,56 ve Haziran ayını da yüzde 37,32 oranda değer kayıplarıyla tamamladı. Ardından Temmuz ayını yüzde 16,95’lik değer artışıyla tamamlayan BTC, Ağustos ayını da yüzde 13,99 oranda değer kaybıyla tamamladıktan sonra Eylül ayını yüzde 3,10’luk kayıpla tamamladı. Bitcoin, Ekim ayında geride kalan 10 günde ise yüzde 0,11’lik değer kaybıyla genel olarak dengesini koruduğunu gösteriyor. Öte yandan aylık kapanışta azalan değer kaybı oranı da birçok analist ve uzmana göre umut verici bir grafik olarak öne çıkıyor.

GÜNLÜK GRAFİKLERDE BITCOIN

Günlük grafiklere bakıldığında ise Bitcoin’in hafta sonunu çift yönlü geçirdiği görülüyor. 8 Ekim Cumartesi günü yüzde 0,60 oranda kayıp yaşayan Bitcoin, 9 Ekim Pazar gününde yüzde 0,13 oranda değer kazancı yakalayarak yeni güne 19 bin 441 dolar seviyesinde giriş yaptı. Bitcoin yazım sırasında 19 bin 410 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.