Haberler

Dünyaca Ünlü Borsa Coinbase İflas mı Ediyor!

Dev Borsa Coinbase işten çıkarımlarının ardından ortaklık anlaşmalarına da son vermeye başladı. Böylelikle iflas iddiaları güçlendi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyaca Ünlü borsa Coinbase iflas mı ediyor. Kuruluşun içinden sızdırılan e-postalar, Coinbase’in Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bağlı kuruluş pazarlama programının 19 Temmuz’da kapatıldığını gösteriyor.

Piyasa koşulları ve 2022’nin geri kalanına ilişkin görünüm, üç kurucuya gönderilen e-postalarda askıya alma nedenleri olarak gösteriliyor. Coinbase, ortaklık programının 2023’te kalacağını belirtti, ancak kesin bir taahhütte bulunmadı.

Coinbase’in İflası Piyasayı Sallıyor

Coinbase, bu seçimin bir son dakika olmadığını, ancak ağında tanıtılan faaliyetleri ödüllendirmeye devam edemeyeceğini iddia etti. Bağlı kuruluşlarının web sitelerinden tanıtım içeriklerini almalarını önerdi.

Kripto para uzmanı olan Bitboy olarak bilinen Ben Armstrong, takipçilerini “hafifçe davranmaları” konusunda uyardı ve Coinbase’in eylemlerinin sorunlara yol açabileceğini belirtti. Ayrıca bir Coinbase iflasının piyasayı temeline kadar sarsacağını belirtti.

Coinbase için Ortaklık Programı

Ortaklar, üye olarak kaydolduktan sonra pazarlama materyallerine erişebilir ve makalelerdeki bağlantılar, yeni içerikler ve web sitesi reklamları aracılığıyla Coinbase’i tanıtabilir.

Kişisel olarak finans Bir girişim kapitalisti ve YouTuber olan Nate O’Brien, Coinbase’in ortaklık programını askıya alma kararının yaklaşmakta olan bir iflas sorununun “dev” bir uyarı işareti olduğuna inandığını tweetledi. Kripto para birimlerindeki mevcut ayı piyasasının, Coinbase’in bir bağlı kuruluşa 5 dolar ödeme konusundaki isteksizliğinin nedeni olabileceğini düşünüyor.

Ancak Cryptogemguy bir Twitter kullanıcısı olarak şu açıklamayı yaptı:

Gözlemlenen, bağlı kuruluş programları, bir kullanıcı tabanını büyütmek için para harcamayı içerir. Coinbase, doğrulanmış bir telefon numarası veya e-posta adresiyle kullanıcı tabanını 89 milyon kayıtlı kullanıcıya çıkardı.

Bağlı kuruluş programlarının, bir kullanıcı tabanını artırmak için para yatırmayı gerektirdiği belirtildi.
Doğrulanmış bir telefon numarası veya e-posta adresiyle Coinbase’in şu anda 89 milyon kayıtlı kullanıcısı var.

Cryptogemguy’a göre Coinbase, fonları yeni pazarlama girişimleri için kullanabilir. Airbnb’nin ortaklık programını kapatmasının bir sonucu olarak kullanıcı indirimlerinin ortaya çıktığını belirtti.

Her Şey Mümkün

İflas krizi olmamasına rağmen Bitboy, son boğa koşusu sırasında aktif olan bazı saygın kuruluşların ölümü de dahil olmak üzere kripto para piyasasında son zamanlarda olağandışı şeylerin meydana geldiğini iddia etti.

İflas Reaper’ı, yüksek getirili, yüksek riskli kredilerin riskleri gün yüzüne çıktığından, son aylarda kripto para birimi borç verenleri Voyager Digital ve Celsius’un yanı sıra hedge fonu Three Arrows Capital’ı ziyaret etti.

Coinbase, teknik analiz ve diğer profesyonel becerilere sahip olanlar için kabul edilen istihdam tekliflerini iptal etmenin ve Coinbase Pro ürününü geri çekmenin yanı sıra, çalışanlarının %20’sini işten çıkardı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.