Ethereum HaberleriAltcoin Haberleri

Bloomberg’in 2 kıdemli analistinden “Ethereum’u sollayabilecek” 2 altcoin tahmini geldi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında Bitcoin (BTC) öncülüğünde görülen fiyat hareketlerinde, altcoinler genelinde düşüş eğiliminin sürdüğü görülüyor. Piyasada değer kaybı oranlarının azaldığı son dönemlerde yükselişe geçebilecek altcoin arayışında olan yatırımcılar için kritik bir tahmin Bloomberg emtia stratejistleri Mike McGlone ve Jamie Douglas Coutts’tan geldi. Analistler, bir metriğe göre 2 altcoinin Ethereum’u (ETH) sollayabileceklerini ve büyük bir çıkış yakalayabileceklerini ifade etti.

ANALİSTLER O 2 ALTCOINI İŞARET ETTİ

Mike McGlone ve Jamie Douglas Coutts, Bloomberg Intelligence: Crypto Outlook raporunda kritik değerlendirmelerde bulundu. Analistler raporda, işlem ücreti yapısı ve ihraç sistemi bakımından Ethereum’un piyasa genelinde güçlü bir hakimiyetinin olduğunu ifade ederken, yine de Ethereum’dan daha iyi performans ortaya koyan 2 Blockchain’in olduğunu belirtti. Analistlere göre bu altcoinler arasında birlikte çalışabilirlik blok zinciri Polkadot (DOT) ve ölçeklendirme ve iletişim kurma üzerine tasarlanmış blok zinciri Cosmos (ATOM) bulunuyor.

POLKADOT VE COSMOS NE DURUMDA?

Polkadot Ve Cosmos Ne Durumda

Analistlerin işaret ettiği Polkadot (DOT), 7,4 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük kripto paralar listesinde 11. sırada yer alıyor. Öte yandan DOT, yazım sırasında 6,42 dolar seviyesinde ve yeni hafta başında pozitif bölgede işlem görüyor. Diğer yandan analistlerin işaret ettiği Cosmos (ATOM) ise 3,8 milyar dolarlık piyasa değeri ile aynı listede 22. sırada yer alıyor ve yazım sırasında 13,08 dolar seviyesinde, yeni haftada pozitif bölgede işlem görüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan açıklamalar ve yorumlar, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.