Haberler

UniBot Siber Saldırı Sonucunda Değer Kaybetti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Telegram’ın kripto botu olarak bilinen UniBot (UNIBOT), yaşadığı siber saldırı sonucunda yüzde 44 değer kaybetti.

Platformu terketmeden kullanıcılara kripto para alım-satımı sunan UniBot, sabah saatlerinde siber saldırıya uğradığını açıkladı. Lookonchain tarafından yayımlanan verilere göre, saldırganın cüzdanında şu anda 630.000 doların üzerinde kripto varlık bulunuyor. Ciddi bir saldırı ile karşı karşıya kalan UNIBOT, 58,77 dolardan 32,86 dolara gelerek toplamda yüzde 44,09’luk bir değer kaybı yaşadı.

Güvenlik Önlemleri Alınıyor

Şirketin yaptığı açıklamaya göre, token onay sistemlerindeki açıktan yararlanılarak gerçekleştirilen saldırı, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Kaybedilen paraların telafi edileceğini belirten UniBot, kullanıcıların “anahtarlarınız ve cüzdanlarınız güvende” olduğunu söyledi. Konuya dair bilgilendirme paylaşımı yapan firma, soruşturmalar sonuçlandıktan sonra ayrıntılı bilgi vereceklerini ifade etti.

Saldırıyla birlikte yüzde 44’ten fazla düşüş gösteren UNIBOT, 32,89 dolara kadar geriledi. Ancak daha sonrasında toparlanmaya başlayarak, 43 doları aştı. Güncel olarak 43,85 dolardan işlem gören UNIBOT, yatırımcı kitlesinin güvenini büyük bir ölçüde sarsmış durumda. Fiyat yapısının pozitife dönebilmesi için ekip tarafından yapılacak açıklamalar ve sürecin nasıl sonuçlanacağı kritik bir öneme sahip.

Ekran Resmi 2023 10 31 11.12.32

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.