HaberlerAltcoin Haberleri

Shiba Inu, Yeniden Yükselişe Geçti!

Shiba Inu (SHIB), kripto para piyasasının durgunluğuna rağmen bir kez daha muazzam değer kazanmayı başardı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu, yeniden yükselişe geçti. Shiba Inu (SHIB), kripto para piyasasının durgunluğuna rağmen bir kez daha muazzam değer kazanmayı başardı.

Balina Birikimi ve Teknik Model

Shiba Inu (SHIB), ayı piyasası devam ederken yeniden ivme kazandı. SHIB, önceki gün %30’dan fazla artarak 0,001766 dolar’a ulaştı. Son verilere göre, Shiba Inu rallisi önemli balina birikimine bağlanıyor. zincir üstü veri sağlayıcısı olan Santiment’e göre:

Kripto para piyasası durgun bir fiyat hareketi izlerken, Shiba Inu bu hafta sonu artış kaydetti ve son 24 saat içinde %34 arttı. Mevcut ralli, tesadüf değil. Balinalar, yoğun bir şekilde SHIB biriktiriyor. 4 ayda her biri 100 bin dolar üzerindee 433 işlem gerçekleşti.

T6 Scaled

Shiba Inu şu anda %15 artışla 0,0000163 dolardan işlem görüyor. Önceki 48 saat, Shiba Inu için fiyat artışının çoğunu gördü. Fincan ve Kulp konfigürasyonu, SHIB fiyatlandırmasındaki büyümeye katkıda bulunan faktörlerden biri oldu. Investopedia’ya göre “Kupa ve Kulp modeli” yükseliş trendinin devamı olarak görülebilir.
Tanıması en kolay oluşumlardan biri . Fincan yumuşak bir U şeklindedir, önceki harekete göre 1/3 düzeltmeye sahiptir ve bir çanağa benzemektedir. Bu model aşağıdaki grafikte gösterilmiştir. Bu grafiğin kırılması, SHIB fiyatına daha fazla çekiş sağlayabilir. Shiba Inu, mevcut seviyelerden %50 artma kapasitesine sahip. Coingape uzmanları, SHIB fiyatlandırmasının Eylül ayına kadar 0,000002253 dolara ulaşabiliceğini öngörüyor.

SHIB, Büyümeye Devam Ediyor

Shiba Inu dünyasında kritik gelişmeler yaşanıyor. SHIB desteği Binance tarafından Avrupa pazarında satılan tüm kredi kartlarına sunuldu. Binance kartlarına sahip kullanıcılar, bunun sonucunda dünya çapında 60 milyon şirkette SHIB’yi kullanabilecek. Kullanıcılardan herhangi bir komisyon alınmayacak ve %8’e kadar bonus alacak.

68 Scaled

Uzmanlar, SHIB’nin fiyatı artmadan önce mevcut ayı piyasasının sona ermesi gerektiğine inanıyor. SHIB’nin bu süreçteki girişimlerinin ve ittifaklarının devamı da aynı derecede önemli. Yeni düzeye ulaşmak, kullanım örneklerine ve benimseme oranına da bağlı olabilir. SHIB fiyatı, Fed’in faiz oranlarından, SEC’in baskısından ve sektörü etkileyecek düzenlemelerden de etkilenebilir. , Shiba Inu meme coin imajından kurtulmak için tüm çabalarına rağmen dünya çapında dikkat çekmeye devam ediyor. Kurumsal SHIB yatırımı bu süreçte oldukça önemli olabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.