Haberler

BNB Chain, ZK Teknolojisi Desteğini Duyurdu!

Layer- 1ölçekleme teknolojisi zkBNB'nin ilk çıkışı, Binance'in Katman 1  blockchain ağı olan BNB Chain tarafından duyuruldu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

BNB Chain, ZK teknolojisi desteğini duyurdu. Layer- 1ölçekleme teknolojisi zkBNB’nin ilk çıkışı, Binance’in Katman 1  blockchain ağı olan BNB Chain tarafından duyuruldu.

zkBNB’nin amacı, kullanıcı deneyimini ve saniye başına işlem gibi ölçeklenebilirlik önlemlerini geliştirmektir.

BNB Zincirinin Yeni Teknolojisi ZK

Layer-1  blockchain ağı BNB Binance Zinciri, zkBNB olarak bilinen kendi patentli zero knowledge (ZK) ölçeklendirme mekanizmasının piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin’in “Endgame” makalesinde belirttiği gibi, zero knowledge kanıtları, merkeziyetsiz blok zinciri ölçeklendirme için uygulanabilir uzun vadeli seçeneklerden biri olarak görülüyor. Basitçe söylemek gerekirse, Zero knowledge , herhangi bir ayrıntıyı açıklamadan bilgileri doğrulamak için matematiksel kanıtları kullanan bir ölçeklendirme ve gizlilik çözümüdür.

En popüler Layer-1 blok zincirlerinden biri olan BNB Zinciri, toplam kilitli değerde (TVL) 5,4 milyar dolardan fazla içerir. BNB Zinciri şu anda DeFiLlama tarafından tüm zincirler arasında yazının yazıldığı an itibariyle üçüncü sırada yer alıyor.

ZkBNB, güvenliği temel katmanında korurken, saniye başına daha hızlı işlemler (TPS), hassasiyet, daha ucuz işlem maliyetleri ve benzersiz ölçeklenebilirlik için ZK SNARK’ları kullanır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.