Altcoin Haberleri

Bone ShibaSwap (BONE) Yükselişe Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son 2 ayda yüzde 60’a yakın değer kaybeden Bone ShibaSwap (BONE), önemli bir destek seviyesine temas ederek yükselişe geçti. Ağustos’un ortasından bu yana ciddi bir düşüş yaşayan BONE, nihayet olumlu bir ivme kazanmış gibi görünüyor.

BONE, geniş zaman diliminde önemli bir destek noktasından sektikten sonra 0,82 dolara doğru bir hareketlenme sergiliyor. SHIB ekosisteminin ön plana çıkan coin’lerinden biri olan BONE, mevcut durumda boğa koşusunu tetikleyebilecek bir ivmeye sahip gibi görünüyor.

Popüler memecoin için nefesler tutuldu! Son zamanlarda en düşük seviyelerine gerileyen BONE, bir miktar tepki almayı başardı. 0,737 dolara kadar gerileyen memecoin, 0,82 doları aştığı takdirde hedefleyebileceği seviyeler sırasıyla 0,931 – 1,019 ve 1,17 dolar olacaktır. Eğer BONE bu seviyelere ulaşmayı başarırsa, mevcut fiyatına göre yüzde 59,37 oranında bir yükseliş kaydetmiş olacak.

BONE’deki teknik yapı kadar önemli olan bir diğer faktör ise, Shiba ekosistemidir. BONE ile ilgili olumlu haberler, Shiba Inu’nun patlama yapması veya ekosistemin ön plana çıkması gibi etkenler, BONE için itici güç olabilir. Bu yüzden, temel analizlerin yanı sıra teknik analizlerin de takip edilmesi oldukça önemlidir.

Bone Shibaswap (Bone) Yükselişe Geçti!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.