Haberler

Kripto Para Borsası Binance’te İstifalar Sürüyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Binance, son dönemde üst düzey yöneticilerin istifalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. En son Binance Fransa Direktörü Stéphanie Cabossioras’ın istifa ettiği bildirildi. Bu istifa ile birlikte, bu yıl Binance’dan ayrılan üst düzey yönetici sayısı 10’a yükselmiş oldu.

Binance Fransa’da önemli bir ayrılık yaşandı. Şirketin ülke direktörü olan Stéphanie Cabossioras, görevinden istifa etti. Şirketin Fransa yöneticisi David Prinçay, kişisel Twitter hesabından Cabossioras’ın ayrılığını doğruladı ve “Stéphanie’ye Binance Fransa’ya yaptığı güçlü katkılar için teşekkür ediyor ve bir sonraki mücadelesinde kendisine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kripto Para Borsası Binance'Te İstifalar Sürüyor

Cabossioras, Binance’e Nisan 2022’de katılmıştı. İstifa eden yönetici, yılın kasım ayında icra direktörlüğüne terfi etmeden önce hukuk başkanı olarak görev yapıyordu. Bu süre zarfında şirkete önemli katkılar sağladığı biliniyor.

Binance’ten yapılan açıklamada, Fransa merkezli operasyonların hala büyümeye devam ettiği belirtildi. Cabossioras’ın ayrılışının operasyonlar üzerinde herhangi bir etkisinin olmadığı vurgulandı. Kripto borsasına katılmadan önce Cabossioras, Kanada’nın Quebec eyaletindeki finansal düzenlemelerin çoğundan sorumlu olan Autorité des Marchés Financiers’in genel danışmanı olarak görev yapıyordu. Bu deneyimiyle birlikte Binance Fransa’nın başarılı bir şekilde büyümesine katkı sağlamıştı.

Borsanın Fransa Kolunda Soruşturma Yaşandı

Binance’in Fransa kolu, haziran ayında yerel bir soruşturmaya tabi tutulmuştu. Paris Savcılığı tarafından yapılan soruşturma, kara para aklama eylemlerini gerekçe olarak göstermişti. Cabossioras’ın istifasıyla birlikte, bu yıl içinde Binance’dan ayrılan en az 10 üst düzey yöneticinin listesine ismini eklemiş oldu.

Temmuz ayında ise Baş Strateji Sorumlusu Patrick Hilman, Genel Danışman Han Ng ve pazarlama sorumlusu Steve Milton görevlerinden ayrılmıştı. Binance CEO’su Changpeng Zhao, bu ayrılıkları şirket gelişiminin normal bir parçası olarak değerlendirmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.