Haberler

Borsa Token’ları Yükselişe Geçti!

Son 24 saatteki artışlarıyla neredeyse tüm altcoin'leri sollayan OKB (OKB) ve KuCoin Token (KCS) piyasaya dair olumlu veriler sunuyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son 24 saatteki artışlarıyla neredeyse tüm altcoin’leri sollayan OKB (OKB) ve KuCoin Token (KCS) piyasaya dair olumlu veriler sunuyor. Bu beklenmedik atağın ardından OKB (OKB) ve KuCoin Token (KCS) boğa sezonunun habercisi olabilir.

Önceki boğa sezonunda BNB’nin inanılmaz fiyat artışını görmüştük. Binance’in yerel token’ı, 29 dolar seviyelerinden 690 dolara kadar yükselerek %2250’lik bir artış göstermişti. Eğer şu anda yeni bir yükseliş sezonunun başlangıcındaysak, OKB ve KCS’deki artışlar güçlü bir boğa trendinin işaretçisi olabilir.

Ekran Resmi 2023 11 06 10.19.47

OKB ve KCS’de Boğa Sinyali!

OKB ve KCS gibi borsa token’ları, CoinMarketCap tarafından hazırlanan “En Çok Yükselenler” listesinde üst sıralarda yer alıyor. KCS son 24 saatte %11.29’luk bir artışla üçüncü sırada yer alırken, OKB %10.34’lük bir artışla dördüncü sıraya yükseldi. Borsa token’larının uzun bir aradan sonra tekrar üst sıralarda yer alması sadece borsa kullanıcıları için değil, tüm kripto ekosistemi için olumlu bir işaret olabilir.

2021 yılında BNB, boğa sezonunun en net örneği olmuştu. Şimdi ise gelecek boğa sezonunda hangi borsa token’larının ön plana çıkacağı merakla bekleniyor. Ayrıca, pek çok borsa token’ı BTC’deki düşüşlere karşı sağlam durmayı başardığı için yükseliş sezonlarında sıkça adından söz ettireceğe benziyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.