HaberlerEthereum Haberleri

Ethereum, Bellatrix Yükseltmesi için Tarihi Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum, Bellatrix yükseltmesi için tarihi duyurdu. Ethereum Vakfı tarafından yayınlanan bir blog gönderisine göre, “Bellatrix” yükseltmesi, 6 Eylül’de Ethereum Merge’nin bir parçası olarak yürürlüğe girecek. Ardından, 10 Eylül ile 20 Eylül arasında Ethereum ana ağ Merge’ü görecek.

Proof of Stake (PoS) modeli, uygulamaları büyütmek için daha hızlı, daha enerji verimli ve daha güvenli bir yol olduğu düşünüldüğünden, Ethereum blockchainin Proof of Work (PoW) yönteminin yerini alması amaçlanmıştır. Ana ağı PoS’a geçirmek için Ethereum bir dizi görevi tamamladı.

Bellatrix Merge’ün Hamlelerinden Biri

Ethereum Vakfı’nın bloguna göre, “Paris” ve “Bellatrix” geliştirmeleri, Ethereum ana ağ Merge’ünün bir parçası olacak. Bellatrix yükseltmesi, Ethereum’a PoS mekanizmasını veren Beacon Chain ile birleştirmeye hazır hale getiriyor.

Bellatrix yükseltmesi 6 Eylül’de epoch 144896‘da gerçekleşecek. Ethereum, Epoch’u zaman dilimi olarak kullanır.

Ethereum ağını PoW’dan PoS’a dönüştürecek olan Bellatrix yükseltmesi, Paris güncellemesinden önce gelecek.

Paris yükseltmesi, “Toplam Terminal Zorluğu”  (TTD) 58.750.000.000.000.000.000.000.000’a ulaştığında, Paris yükseltmesi etkinleştirilecek. TTD, Merge’in eşik zorluğundan önce Ethereum’da çıkarılan son bloğu ifade eden bir kısaltmadır.Bir sonraki blok, TTD’ye ulaşıldığında veya aşıldığında PoS aracılığıyla üretilecektir.

TTD için 10-20 Eylül tarihleri arasında başarı bekleniyor. Paris yükseltmesinden 13 dakika sonra, PoS mekanizması kullanılarak ilk ana ağ bloğunun oluşturulması bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.