Altcoin HaberleriHaberler

Shiba Inu’dan (SHIB) Bir Listeleme Haberi Daha! Popüler Borsa Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler Şaka kripto para birimi Shiba Inu’dan (SHIB) bir listeleme haberi daha geldi.  Kripto para borsası Bitfinex, son zamanların gözde kripto para birimi Shiba Inu’yu listeleyeceğini duyurdu. Dev borsa, Shiba Inu’nun yanı sıra Multiverse (AI), Magic Internet Money (MIM) VE Qredo’yu da listeleyeceğini açıkladı.

Bitfinex, Shiba Inu (SHIB) Listelemesi

Popüler Kripto para borsası Bitfinex; son zamanların popüler kripto para birmi Shiba Inu’yu (SHIB) listeleyeceğini resmen duyurdu. Yapılan duyuruda Shiba Inu ile birlikte 3 altcoin daha listeleneceği belirtildi. Shiba Inu, geçtiğimiz gün önemli bir performans sergileyerek 0.000044 dolara tırmandı. SHIB, son 24 saat içinde dalgalı fiyat seyri izliyor.

[ccpw id=”10110″]

Bitfinex Borsasında Listelenecek Diğer Altcoinler!

Bitfinex borsası, Shiba Inu (SHIB) dışında Multiverse (AI), Magic Internet Money, Qredo (QRDO) (MIM) gibi altcoinleri listeleyeceğini de duyurdu.

Multiverse (AI): merkezsiz olmayan, ticaret ve eğlence barındıran blok zinciri tabanlı ilk gerçek metaverse’dir.

Magic Internet Money (MIM): dolara endeksli stabil bir kripto para birimidir.

Qredo (QRDO): Blok zinciri ekonomisine likidite ve sermaye verimliliği getirmek adına yeni bir yaklaşım olan Qredo, ilk merkezsiz güvenilir çok partili hesaplama (MPC) saklama ağının öncüleri arasında yer alıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.